Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξεκίνησε η γιορτή του 47ου τελικού του κυπέλλου

Η δεξίωση-συνέντευξη τύπου για τους φιναλίστ του Τελικού του Κυπέλλου  στο ξενοδοχείο "Negroponte Resort" έχει ξεκινήσει με προσκεκλημένους τους Φιναλίστ Αμαρυνθιακό και ΑΟΝ Αρτάκης, τους αθλητές, τις διοικήσεις των ομάδων τα ΜΜΕ του Νομού και αρκετού Αθλητικού κόσμου που παραβρέθηκε.

 Η εκδήλωση άνοιξε με 
 τον χαιρετισμό του Προέδρου της Ένωσης Γιάννη Ρέτσα ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους.
Αναφέρθηκε στους δύο φιναλίστ δίνοντας τους συγχαρητήρια για την φετινή τους πορεία   , αναφέρθηκε στον Σπ. Δαριβέρη που στην μνήμη του έχει ονομαστεί το κύπελλο και την Κυριακή θα βραβευθεί η οικογένεια του.
Ακολούθησε χαιρετισμός του παράγοντα του ΑΟΝΑ κ. Μαντζάνα που ζήτησε μεταξύ άλλων να στηριχτεί η ομάδα του στα μπαράζ  ενώ η απουσία του προέδρου κ. Βαγιάννη οφείλεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Μετά από 42 χρόνια η σημερινή μέρα είναι γιορτή είπε στον χαιρετισμό του ο παράγοντας του Αμαρυνθιακού κ. Κατσής ενώ ζήτησε να στηριχτεί στα μπαράζ ο ΑΟΝΑ
 Ακολούθησε χαιρετισμός του προπονητή του ΑΟΝΑ Γ. Καρβέλη που έδωσε συγχαρητήρια στον Αμαρυνθιακό αλλά και στην δική του ομάδα και έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΠΣ για την διοργάνωση.
Ο Πέτρος Ζουρούδης είπε ότι για την ομάδα του είναι πολύ σημαντικό το κύπελλο και η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να το κατακτήσει. Είπε ακόμα ότι έχει και ο προκάτοχος του μερίδιο από την πορεία του Αμαρυνθιακού. ''Θέλουμε να χαρίσουμε και θα κάνουμε τα πάντα γι'αυτό το κύπελλο στον Τσολάκο που είχε το ατύχημα''.
Ακολούθησε χαιρετισμός από τους αρχηγούς των ομάδων Δημ. Στασινόπουλο από τον ΑΟΝΑ και Ηλ. Δήμου απ' τον Αμαρυνθιακό και η εκδήλωσε ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσε η Ένωση σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι χαιρετισμοί ήρθε και ο Πρόεδρος του ΑΟΝΑ κ. Βαγιάννης που απουσίαζε λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων. 
Το δεύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής γιορτής την Κυριακή στο Δημ. Γήπεδο Χαλκίδας για τον νικητή του 49ου κυπέλλου Ευβοίας