Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Aπονομή κυπέλλου στον ΠΑΟ Κανήθου.

 Σε μια λιτή αλλά πολύ ζεστή  εκδήλωση παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΕ κ.Ρέτσα και του γραμματέα κ.Πίσχινα και μελών του Δ/Σ δόθηκε το κύπελλο της ανόδου στην β' κατηγορία στην ομάδα του ΠΑΟ Κανήθου. Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ εξήρε την πολύ καλή παρουσία των Κανηθιωτών στο πρωτάθλημα και την δίκαιη άνοδο τους στην β' κατηγορία ευχόμενος καλή επιτυχία .

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ.Πίσχινας που τόνισε την ιστορία του συλλόγου και την δικαιωματική παρουσία του στην κατηγορία που έχει μείνει τον περισσότερο καιρό της ιστορίας του αρχής γενομένης από το όχι και τόσο μακρινό 1984.

Ο κ.Ταυλαρίδης η ψυχή του συλλόγου είπε στο eviagoal πως η ομάδα ήρθε για να μείνει στην β' και ότι καλύτερο μπορεί να το διεκδικήσει σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Παρά τις απουσίες αρκετών παικτών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η ομάδα βρήκε τις δυνάμεις και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στον Πανηλειακό και το 3-0 στο τελευταίο ματς με τον Ακράτητο Κεχριών κέρδισε με το σπαθί της την άνοδο.

Ο ΠΑΟ Κανήθου που έχει βγάλει κατά καιρούς πολύ καλούς παίκτες με τον Μπόκαρη, τον Σπανό, τον Γιακουμίδη , τον Χείλαρη,τον Μελισσουργό ,τον Θάνο και φυσικά τον Δημήτρη Βεζιρτζόγλου δεύτερο σκόρερ φέτος στην Α' ΕΠΣΕ .

Μια παρέα πολύ καλών παικτών που έγραψαν φέτος την δική τους ιστορία και έφεραν τον σύλλογο σε πιο βαθιά νερά υπόσχονται πως το μέλλον τους ανήκει......