Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη διεκδικησης ο Απολλων Παραλίας

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Απόλλων Παραλίας ο οποίος επικράτησε επί του αήττητου Νέων Στύρων και θα διεκδικήσει την άνοδο στην τελευταία αγωνιστική των αγώνων μπαράζ. Απ την άλλη πλευά η ομάδα των Στύρων έχει εξασφαλίσει την άνοδο και παρατάχθηκε με απουσίες λόγο τραυματισμών.(απουσίες είχε και η ομάδα της Παραλίας. Είχε όμως πάθος για την νίκη και τα κατάφερε.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 8' ο Βρούβας που βρέθηκε απέναντι από των γκολκίπερ των Στύρων και τον πλάσαρε 1-0.

Τα Στύρα έβγαλαν αντίδραση αλλά οι εξαιρετικές επεμβάσεις του γκολκίπερ της Παραλίας κράτησε το υπέρ τους σκορ μην επιτρέποντας οποιδήποτε απειλή.

Ετσι κύλησε ο αγώνας με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη απέναντι στα αήττητα Νέα Στύρα και να ετοιμάζονται για το ντερμπι της επόμενης τελευταίας αγωνιστικής με τον Ρομαϊκόπου το αποτέλεσμα του θα δώσει σε κάποιον απ' τους δύο την άνοδο.

Διαιτησία: Τουλούμης- Γιδάρη - Αντωνίου Χ.

Απόλλων Παραλίας  (Π.Λάμπρου):

 Μήλιος, Βρούβας (82′ Μ. Τάφα), Καλλντάνι (82′ Χατζηστάμου), Ρίζος,  Τάφα, Λάμπρου (39′ Νταμπαλέτσιος), Αρκάς, Γεροντίτης (56′ Φρούσης), Τσεμπελίκος (56′ Μέξης), Λεοντάρης, Αποστόλου.

Νέα Στύρα  (Μ. Καρατζάς):

 Μπαλτάς, Παπακωνσταντής (46′ Τόλι), Τοτός, Κρέστας, Μπουλούλος, Φεϊζάι,  Κορδώνης Ι. (77′ ΚορδώνηςΘ.  ), Δήμου, Περουτσέας, Τζώρτζης. Αουρ. Αλ.