Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

12-18 Ιουνίου το παγκόσμιο πρωτάθλημα Jet Ski “JET RAID στην Κύμη

Η Jet Raid 2023 διοργανώνει το «Akropolis Jet Raid 2023» στην Κύμη από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου έως το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023.

Η εκδήλωση αυτή συμπληρώνει 12 χρόνια στην Ελλάδα. Για το 2023, ο Δήμος Κύμης και το λιμάνι της παραλίας Κύμης έχουν επιλεγεί ως κύριος χώρος, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις και απολαμβάνοντας την υποστήριξη των τοπικών αρχών, συμπεριλαμβανομένων του ΕΟΤ, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Κύμης & Σκύρου, και οι Λιμενικές Αρχές.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει διάφορους αγώνες τζετ σκι, συμπεριλαμβανομένου ενός ωοειδούς αγώνα, κλειστού αγώνα, αγώνα φλας, αγώνα ανοικτής θαλάσσης, αγώνα αντοχής, σλάλομ, αγώνα πλοήγησης και enlace. Τη Δευτέρα, πριν την έναρξη των αγώνων, θα γίνει δεξίωση και παρέλαση αγωνιζομένων με τζετ σκι.


Στην παρέλαση θα συμμετάσχουν παραδοσιακοί σύλλογοι, χορευτικά συγκροτήματα, η εμπορική ναυτική σχολή, ναυτικοί όμιλοι και ομιλίες από τους διοργανωτές και τις αρχές.

 Την Κυριακή, με την ολοκλήρωση των αγώνων, θα γίνει τελετή με ομιλίες και βραβεύσεις. Πρωταρχικός στόχος της εκδήλωσης είναι η αποτελεσματική προβολή της ελληνικής φιλοξενίας, προορισμών και αξιοθέατων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μέσα από τις εμπειρίες των συμμετεχόντων.
Ο Δήμος Κύμης -Αλιβερίου έχει αρχίσει τις προετοιμασίες ώστε να στεφθεί με επιτυχία η όλη εκδήλωση και συμμετέχει ενεργά στην διοργάνωση. 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Τις προσεχείς μέρες θα δοθούν στην δημοσιότητα οι λεπτομέρειες για το «Akropolis Jet Raid 2023»