Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

17-18 Ιουνίου η Ανάβαση Ριτσώνας

 Το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) διοργανώνει την Ανάβαση Ριτσώνας το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου, για τον 5ο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος. Η αγαπημένη ανάβαση οδηγών και θεατών επιστρέφει σε καλοκαιρινό μήνα και αναμένεται να συγκεντρώσει πληθώρα συμμετοχών.

 Η διαδρομή παραμένει ίδια, μήκους 3100 μέτρων. Στο πλευρό των οργανωτών βρίσκεται η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Χαλκιδέων, και ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), που στηρίζουν έμπρακτα το σημαντικό αυτό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Υποστηρικτές του αγώνα είναι το myKTEO (Όμιλος Επιχειρήσεων Μ.Γ. Θαλάσση) και η Seajets. .

 Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου  από τις 17:30 έως τις 20:30 στο myKTEO Θαλάσση Γλύφας, καθώς και το Σάββατο 17 Ιουνίου στο χώρο των πιτς από τις 08:00 έως τις 09:30. 

Οι χρονομετρημένες δοκιμές είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 10:30. Τα δύο σκέλη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 10.30. 

Ο δρόμος για τους θεατές κλείνει 90 λεπτά πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου και τις δύο ημέρες (09.00). Η περίοδος δήλωσης συμμετοχής στην Ανάβαση Ριτσώνας έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 23.59. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (http://www.e-omae-epa.gr/).

Ο 6ος γύρος του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην Πορταριά στις 2-3 Σεπτεβρίου