Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Πανηλιακός στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και στον Μαραθώνιο

 Δελτίο τύπου: Πανηλιακός 2015

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ενεργοποίηση στο καταστατικό του Συλλόγου μας ακόμα δύο αθλημάτων, του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και του Μαραθωνίου.

Και τα δύο αυτά αθλήματα θα είναι επί την πλήρη σκέπη του Αθλητικού Σωματείου Πανηλιακός 2015 αλλά θα απαρτίζονται με δικό τους ξεχωριστό Δ.Σ.

 Αυτή η ενέργεια έρχεται έπειτα από παρότρυνση πολλών μελών καθώς και την πρόθεση του σωματείου ώστε να προάγει τον αθλητισμό σε όλες του τις μορφές στην περιοχή μας.

 Τέλη Ιουλίου έρχεται η πρώτη συνάντηση μας όπου θα ανακοινωθεί από την σελίδα μας η ακριβής ημερομηνία και μέρος, μπορείτε ελεύθερα να έρθετε σε αυτήν την ανοιχτή συνεδρίαση του σωματείου για να εκφράσετε τις απόψεις σας για την ορθή λειτουργία του Σωματείου καθώς και της σκέψης σας για την λειτουργία των νέων αθλημάτων, μέσα από αυτή την συνεδρίαση μπορείτε να εγγραφείτε στο σωματείο μας και να λάβετε μέρος στην εκλογές για οποίο άθλημα ενδιαφέρεστε.

 Τέλος θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι έως τώρα υπάρχουν 9 αθλητές Μαραθωνίου όπου λαμβάνουν μέρος με το όνομα σωματείου μας καθώς υπάρχουν και 16 μοτοσικλετιστές οι οποίοι είναι έτοιμοι για την πρώτη μας συνάντηση με σκοπό την οργάνωση του τμήματος μηχανοκίνητου αθλητισμού και στο άμεσο μέλλον την διοργάνωση αγώνων στην περιοχή μας