Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην Χαλκίδα και φέτος η προετοιμασία της εθνικής

 

Η Χαλκίδα θα αποτελέσει και φέτος ο αρχικός σταθμός της προετοιμασίας της εθνικής πόλο των ανδρών με αρωγό την Περιφερειακή ενότητα Εύβοιας και Στερεάς Ελλάδας ενόψη των υποχρεώσεων της.

Μέχρι τις 16/6 η εθνική θα βρίσκεται στην Χαλκίδα προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο (30/6-2 /7) στο Λος Άντζελες και για το Παγκόσμιο της Φουκουόκα (14-29/7).

Οι «20» που  βρίσκονται στη Χαλκίδα είναι οι: Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γούβης, Στάθης Καλογερόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Γιάννης Αλαφραγκής, Δημήτρης Νικολαϊδης, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Μανώλης Σολανάκης, Νίκος Γαρδίκας, Κώστας Λιμαράκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Νίκος Κοπελιάδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος.

Μαζί τους, εκτός του Θοδωρή Βλάχου, θα είναι επίσης ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλιππος Καραμπέτσος, ο προπονητής φυσικής αγωγής Μανώλης Βασιλειάδης, ο εργοφυσιολόγος Πέτρος Μποτώνης και ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος.