Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεδρίαση Δ. Σ. Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.


Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαΐου 2023 και ώρα 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Φαρμακίδου 15 – 1 ος όροφος ) και περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1 Ο : ΕΓΚΡΙΣΗ Πρακτικού συνεδρίασης Επιτροπής διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού προμήθειας Φυσικού Αερίου για τις ανάγκες του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά βάση τιμής για τις ανάγκες του Κολυμβητηρίου Χαλκίδος , Προϋπολογισμού 184.400,00Ευρώ (με Φ.Π.Α.).

ΘΕΜΑ 2 ο : ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ “ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ” Δ.Κ. ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ»

ΘΕΜΑ 3 ο : ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ»

ΘΕΜΑ 4 Ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΕΚΑENNEA (19) ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΩΡΙΑΙΑ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ

ΘΕΜΑ 5 ο : ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ


Για το Γραφείο Τύπου

Γιάννης Στέρπης