Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το νέο Δ/Σ του Ατρόμητου Αλιβερίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο συμβούλιο του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ μετά τα αποτελέσματα της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της 18ης Ιουνίου.

Στο τιμόνι της ομάδας παρέμεινε ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης ενώ υπήρξαν νέες και ουσιαστικές προσθήκες σε θέσεις ευθύνης καθώς και ανανέωση της εμπιστοσύνης των ιδρυτικών αλλά και των νέων μελών του σωματείου στα πρόσωπα που καθόρισαν με τη στάση, την αφοσίωση και τη δουλειά τους την πολύ επιτυχημένη πρώτη διετία ζωής του Γ.Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο μετά το πέρας και των αρχαιρεσιών έχει ως εξής :

                                
Πρόεδρος : Κωνσταντίνος Καραγιάννης  
Αντιπρόεδρος : Νίκος Καδδίτης
Γεν. Γραμματέας : Ρούλα Τσίρκα
Ειδ. Γραμματέας : Βιβή Τσαβαρή
Ταμίας : Εύη Παπουτσή
Αν. Ταμίας : Βαγγέλης Βλάχος
Αθλητικός Δ/ντης – 
Μέλος Δ.Σ. :  
Παύλος Βράχας

Τόσο στην Γενική Συνέλευση που προηγήθηκε, όσο και κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών ο Πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Καραγιάννης έκανε τον απολογισμό για τη διοικητική περίοδο από την ίδρυση του συλλόγου ως σήμερα και ανέλυσε το σχεδιασμό για την διετία 2023-2025.

 Στη Συνέλευση μοιράστηκε υλικό σχετικά με τα πεπραγμένα αλλά και το σχέδιο δράσης «Τσαρπάλειο για όλους» το οποίο περιγράφει τη στρατηγική του σωματείου όχι μόνο για την ανάπτυξη των τμημάτων του, αλλά και για την συλλογική προκοπή στο τομέα της άθλησης για την πόλη του Αλιβερίου. Το ότι οι αθλητές του στίβου αλλά και του ποδοσφαίρου προπονούνται σε αντίξοες συνθήκες και σε ακατάλληλες εγκαταστάσεις στις οποίες είναι αδύνατη η πρόσβαση ακόμη και του κοινού που θα επιθυμούσε να αθληθεί, αποτελεί ένα πρόβλημα άλυτο επί δεκαετίες. 

«Η διοίκηση μας – πάντα με τη δική σας συμπαράσταση, γονιών και μελών - έμπρακτα και με όλα τα μέσα που διαθέτει συνεχίζει την προσπάθεια ώστε το ζήτημα αυτό ( των εγκαταστάσεων και των υποδομών ) να κοινοποιηθεί. Οι προτάσεις μας έχουν ήδη κατατεθεί στους αρμόδιους φορείς, έχουμε αιτηθεί αυτά που δικαιούμαστε, έχουμε μελετήσει τις λύσεις και βρισκόμαστε πάντα σε ανοιχτή γραμμή με όσους συμμερίζονται τις αγωνίες μας. Αγωνίες που δεν αφορούν μόνο το σύλλογό μας, αλλά το ίδιο το αθλητικό μέλλον του τόπου μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο επανεκλεγείς Πρόεδρος κ. Καραγιάννης.

Τέλος στο σχέδιο δράσης 2023- 2025 και στα πλαίσια των ως άνω, αποφασίστηκε η ενίσχυση του εξοπλισμού για τα τμήματα στίβου, η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του συλλόγου μας στα πρωταθλήματα στίβου και ποδοσφαίρου αλλά και η συμμετοχή των αθλητών του τμήματος αντισφαίρισης σε τουρνουά στην Εύβοια και την Αττική. Με δεδομένη την εξαιρετική δουλειά των επαγγελματιών συνεργατών μας σε όλα τα αθλήματα, το νέο διοικητικό συμβούλιο ζήτησε από τον Πρόεδρο να μεταφέρει την αμέριστη εμπιστοσύνη του οργάνου στους προπονητές όλων των τμημάτων του Γ.Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.

Εκ του Γραφείου Τύπου