Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ν. Ρόγκας: Τιμή μου να εμπλακώ στα διοικητικά.

 
Μετά την πρόταση-έκπληξη για πολλούς που έκανε πρόσφατα ο Νίκος Ρόγκας το eviagoal έχει αποκλειστικές δηλώσεις του σχετικά με την προσπάθεια του έμπειρου ποδοσφαιράνθρωπου να εμπλακεί στα διοικητικά του ΑΟ Χαλκίς.

''Την άλλη μέρα από την εν λόγω πρόταση με πλησίασαν αρκετοί και μου υποσχέθηκαν πως μπορούν κι αυτοί να βοηθήσουν. Εμένα οι φιλοδοξίες μου δεν είναι να γίνω πρόεδρος αλλά ένας απλός στρατιώτης ούτως ώστε αυτή η ομάδα να βγει από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται'' δηλώνει ευθαρσώς ο Νίκος Ρόγκας.

Όσον αφορά τις δυσκολίες με το καταστατικό ο ίδιος δηλώνει πως θα γίνει μέλος και εν συνεχεία μπορεί να βρεθεί η τομή για την εμφάνιση ψηφοδελτίου.

''Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παρευρισκόμενους στην τελευταία συνάντηση που είχαμε που είδαν με θετικό μάτι την πρωτοβουλία μου και ίσως όλοι αυτοί τείνουν την δική τους χείρα βοηθείας στο εγχείρημα μου'' δηλώνει σχετικά με την ανταπόκριση των παρευρισκομένων στην συνάντηση του ΑΟΧ.

Σε σχετικό ερώτημα μας αν σε ενδεχόμενη εμπλοκή του ο ΑΟΧ έχει κάποια οφέλη μας απάντησε πως αρκετοί παίκτες της Ακαδημίας είναι έτοιμοι και ικανοί να πλαισιώσουν την ομάδα της Χαλκίδας και αυτό σίγουρα είναι ένα καλό βήμα για το μέλλον.

Σε ότι έχει να κάνει με την δυσπιστία του κόσμου της Χαλκίδας είπε:΄΄ Σίγουρα αν εμείς μπούμε στα διοικητικά δεν θα βάλουμε μεγαλεπίβολους στόχους από την αρχή και αν η ομάδα χάσει με ένα ευρύ σκορ ας πούμε από τον Αμαρυνθιακό δεν θα το βάλουμε κάτω δεν θα σκύψουμε το κεφάλι,θέλουμε να πούμε αλήθειες στον κόσμο της Χαλκίδας και αυτό πιστεύουμε πως θα εκτιμηθεί.Θα είμαστε μία νεανική ομάδα και ο στόχος θα είναι να ορθοποδήσουμε και μέσα από τα παιδιά αυτά να βγουν οι αυριανοί πρωταγωνιστές χωρίς να πετάμε στα σύννεφα και να τάζουμε μεταξωτές κορδέλες''

Μια ανθρώπινη και εκ βαθέων συζήτηση με έναν άνθρωπο αγωνιστή και εργάτη του ποδοσφαίρου που έχει σαν όνειρο του να δει επιτέλους την μεγαλύτερη σε ιστορία ομάδα της Εύβοιας να βαδίσει  κάποτε  σε καλύτερες μέρες τις οποίες δικαιούται.