Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΟΑΠΠΕΧ Δελτίο τύπου ( Chalkis Basket, 2023)

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στο κλειστό γυμναστήριο ‘’Τάσος Καμπούρης’’, το πρωτάθλημα ανεξάρτητων ομάδων Chalkis Basket, 2023 που ξεκίνησε στις 29 Μαΐου με τη συμμετοχή συνολικά 17 ομάδων.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε το Τεχνικό Γραφείο Μπέλλος, που σε ένα συναρπαστικό τελικό με την παρουσία περισσοτέρων από 300 θεατών, νίκησε με 61-59 την ομάδα Green Health.

Πριν τον μεγάλο τελικό, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός τριπόντων, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Ζορμπάνος της ομάδας ‘’Τεχνικό Γραφείο Μπέλλος’’.

Η Δήμαρχος Χαλκίδας Έλενα Βάκα, βράβευσε τους ‘’Φίλους της Τετάρτης’’ ως την ομάδα με το μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας (54 έτη) στο τουρνουά.

Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, βράβευσε τον Νίκο Σκοπελίτη της ομάδας Σύλλογος Μικρασιατών ‘’Η Νεάπολη’’ ως τον αθλητή με τη μεγαλύτερη ηλικία (69 ετών) στο τουρνουά μπάσκετ.

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Παναγιώτης Νικολάου βράβευσε τον Βαγγέλη Ζορμπάνο, νικητή του διαγωνισμού τριπόντων.

Ο Αντιδήμαρχος Ανθηδώνας Κώστας Καρβούνης βράβευσε τον Αλέξανδρο Στεφάνου των ‘’Los Otros’’ ως τον πρώτο στην κατηγορία εύστοχων τριπόντων στη διοργάνωση.

Ο Μιχάλης Θαλάσσης της εταιρείας My KTEO Θαλάσσης έκανε την απονομή στην 3η ομάδατου πρωταθλήματος ”Ντίκος Καφεκοπτείο”.

Ο Γιώργος Λεμπέσης της εταιρείας ΕΡΓΟΜΕΚ απένειμε στους Green Health το κύπελλο για τη 2 η θέση που κατέλαβαν στο πρωτάθλημα.

Στην πρωταθλήτρια ομάδα Τεχνικό Γραφείο Μπέλλος, την απονομή έκαναν η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αίδίνη και ο Γιώργος Κόντος της εταιρείας ”Ε. & Δ. Κόντος”.
Την απονομή μεταλλίων στους εκπροσώπους όλων των ομάδων πραγματοποίησαν η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη και ο αντιδήμαρχος Ανθηδώνας Κώστας Καρβούνης.

Την απονομή μεταλλίων στους εθελοντές της διοργάνωσης, έκανε ο Γιώργος Κόντος της εταιρείας ”Ε.& Δ. Κόντος”.

Ο αρχηγός της ομάδας Green Health Γιώργος Καραπετάκος, απένειμε στον αντιπρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Παναγιώτη Νικολάου για τη συμβολή του στη διοργάνωση, φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη απ’ όλους τους παίκτες.


Για το Γραφείο Τύπου

Γιάννης Στέρπης