Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΠΚΟ:Ανακοίνωσε Κυράνα,ανανέωσε με Πετράκη.

 Δύο σημαντικές κινήσεις για την Δροσιά που ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού 16 χρονου σέντερ μπακ Ιάκωβου Κυράνα και την ανανέωση με τον πολύτιμο περυσι Διονύση Πετράκη.Η ανακοίνωση για τους δύο παίκτες της ομάδας:

‘Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε μια εξαιρετική προσθήκη στο δυναμικό μας. Είναι με μεγάλη χαρά που καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον ταλαντούχο 16χρονο Σέντερ Μπακ, Ιάκωβο Κυράνα.

Ο Ιάκωβος είναι ένα νεαρό αστέρι που έχει επιδείξει εξαιρετικές ικανότητες και ποδοσφαιρική νοοτροπία πέρα από τα χρόνια της ηλικίας του. Με την αφοσίωση στην προπόνηση και τον αδιάκοπο ενθουσιασμό του για το παιχνίδι, έχει αποδείξει πως αξίζει την ευκαιρία να εκφράσει το ταλέντο του στο μεγάλο σανίδι του ποδοσφαίρου.

Η προσθήκη του Ιάκωβου στο ρόστερ μας αντικατοπτρίζει τον στόχο μας για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη. Είμαστε βέβαιοι ότι με την τεχνική του ευφυΐα, το αίσθημα της θέσης και την ικανότητα να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις, θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας στον τομέα της άμυνας.

Με την προσθήκη του Ιάκωβου, ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία μας και συνεχίζουμε με σταθερά βήματα την πορεία μας ως Ομάδα. Είμαστε βέβαιοι πως ο Ιάκωβος θα είναι μια πολύτιμη προσθήκη στην ομάδα μας και ανυπομονούμε να τον δούμε να αναπτύσσεται και να συμβάλλει στην κοινή μας προσπάθεια.

Ας καλωσορίσουμε λοιπόν με χαρά και ανυπομονησία τον Ιάκωβο Κυράνα στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας μας. Του ευχόμαστε μια επιτυχημένη και παραγωγική ποδοσφαιρική πορεία μαζί μας’.

Η ανακοίνωση για τον Δ. Πετράκη: ‘Έχουμε την χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε μια σημαντική ανανέωση στο ρόστερ μας που αντανακλά την ποικιλία ταλέντων που φιλοξενούμε στον αθλητικό μας σύλλογο. Είναι μεγάλη χαρά που σας ανακοινώνουμε την ανανέωση του συμβολαίου του 17χρόνου Χαφ μας, του ολυμπιονίκη μας που συμμετείχε στην 64η Ολυμπιάδα Μαθηματικών στην Ιαπωνία.

Ο Διονύσης είναι όχι μόνο ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά και ένα φωτεινό παράδειγμα αποφασιστικότητας και αφοσίωσης. Η συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα Μαθηματικών και η κατάκτηση του Χάλκινου Μεταλλίου, αποδεικνύει το ενδιαφέρον του για την επιστήμη και τη γνώση, και αποδεικνύει πόσο πολύπλευρος είναι ως αθλητής και ως άνθρωπος.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Διονύση αποτελεί μια σαφή δήλωση της εμπιστοσύνης μας στις δυνατότητές του και στον προσανατολισμό του για μεγαλύτερες επιτυχίες. Είμαστε περήφανοι που ανήκει στην ομάδα μας και ανυπομονούμε να δούμε τις συνεχόμενες προσπάθειές του να μας εκπροσωπεί στον αγωνιστικό χώρο.

Είμαστε βέβαιοι πως ο Διονύσης θα συνεχίσει να αφήνει το σημάδι του στο γήπεδο με τις ατομικές του επιδόσεις και την συνεισφορά του στην ομαδική μας προσπάθεια. Είμαστε ευγνώμων που μοιραζόμαστε αυτήν την ποδοσφαιρική πορεία μαζί του και του ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και ατελείωτο πάθος για το παιχνίδι’.