Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΠΚΟ:Απέκτησε τον Κ. Λάζο.


Η Δροσιά προχώρησε στην απόκτηση του Κωνσταντίνου Λάζου και η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

'' Έχουμε την μεγάλη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσουμε την άφιξη ενός νέου και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή στις τάξεις μας! Είναι με μεγάλη χαρά που καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνος Λάζος, τον 25χρονο αμυντικό χαφ που έρχεται στην ομάδα μας από την μακρινή Πηγή Τρικάλων.

Ο Κώστας έχει αποκτήσει εμπειρία και καταξιωμένη παρουσία στο ποδόσφαιρο, έχοντας αγωνιστεί επιτυχώς στον ΑΟ Πηγής και στον Ποδοσφαιρικός Όμιλο Φήκης Τρικάλων. Οι επιδόσεις του και η αφοσίωσή του στο άθλημα μας έκαναν να τον αναγνωρίσουμε ως έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή και να τον καλωσορίσουμε στην οικογένεια μας.

Η ικανότητα του Κώστα να προσφέρει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση θα αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας. Είμαστε βέβαιοι πως η τεχνική του κατάρτιση, η εμπειρία του και ο αγωνιστικός του πνεύμα θα βοηθήσουν την ομάδα μας να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Με τον Κώστα στο πλευρό μας, αισθανόμαστε πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Με την προσθήκη του, διαμορφώνουμε μια ομάδα που είναι ικανή να ανταγωνιστεί στα επίπεδα που αξίζουμε και που αναδεικνύει τον αληθινό ποδοσφαιρικό πνευματισμό.

Ευχόμαστε να έχει μια φωτεινή και επιτυχημένη ποδοσφαιρική πορεία μαζί μας. Ας υποδεχτούμε τον Κώστα με θερμά και να τον καλωσορίσουμε στην οικογένεια μας με ανοιχτή καρδιά''.