Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Θ. Γιαπλές αναλμβάνει τον Ηρακλή Θ.

 Μετά τον Βαγγέλη Αγγέλου που αποτελεί τον πρεσβευτή της Εύβοιας σε τοπ επίπεδο ,ο Θανάσης Γιαπλές αποτελεί έναν ακόμη εκπρόσωπό του νησιού μας σε υψηλά μπασκετικά στάνταρντ.

Ο εν λόγω κόουτς ανέλαβε τις τύχες του Ηρακλή Θ.  μιας ομάδας που συμμετέχει στην δεύτερη
τη τάξει κατηγορία την Elite League.

Ασφαλώς πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του Θ.Γιαπλέ, και η σχετική ανακοίνωση του ΄΄γηραιού΄΄ της Θεσσαλονίκης έχει ως εξής:

"Το τμήμα μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Προπονητή Θανάση Γιαπλέ, ο οποίος αναλαμβάνει την Ανδρική Ομάδα του Συλλόγου. Γεννημένος το 1969 στη Χαλκίδα ο Κόουτς έχει πλούσια καριέρα σε ομάδες της χώρας μας και του εξωτερικού, μια και ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 90΄, ενώ πέρσι ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

 Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Χαλκίδα (όπου ξεκίνησε και σαν αθλητής του μπάσκετ και με αυτή κατέκτησε ως προπονητής το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων το 2000), Λαμία (Α2), Τρίκαλα, Ρέθυμνο (Α1, όπου κατέκτησε την 4η θέση), καθώς και στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ, με την οποία κατέκτησε νταμπλ, έχοντας συνοδοιπόρο στον πάγκο τον Στέργιο Κουφό.

 Συνέχισε στη Χαλκίδα, μετά στο πλευρό του Βαγγέλη Αγγέλου στον Προμηθέα Πάτρας, στον Απόλλωνα Πάτρας (Α2), στον Ήφαιστο Λήμνου ως συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου, στην τουρκικη μπαχτσεσεχίρ και μετά στον ΠΑΟ ως και φέτος. 

Καλώς ήλθες στον μεγαλύτερο σύλλογο και καλή δύναμη΄΄.