Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τουρνουά ''Ν.Δαφνής'':Πρωτιά για Αμαρυνθιακό.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε για άλλη μια χρονιά του τουρνουά στην Ερέτρια στην μνήμη του Νίκου Δαφνή με νικητή ανάμεσα στους '' γείτονες'' τον Αμαρυνθιακό που επικράτησε και επί του Όλυμπου Γυμνού αλλά και επί του διοργανωτή Απόλλωνα Ερέτριας. Στο περιθώριο των αναμετρήσεων δόθηκαν κύπελλα στην σύζυγο και την κόρη του Νίκου Δαφνή μέσα σε κλίμα συγκίνησης και άκρατου σεβασμού γι αυτόν το άοκνο εργάτη του Ευβοικού ποδοσφαίρου.

Αμαρυνθιακός-Όλυμπος Γ 1-0

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι διάρκειας 40 λεπτών η ομάδα του Δ.Βαλκάνου επικράτησε με 1-0 χάρις σε ένα γκολ του Τσολάκου με κεφαλιά στο 14' και με τις ομάδες εμφανώς σφιγμένες από την προετοιμασία και τον Αμαρυνθιακό σαφώς ανώτερο σε όλη την διάρκεια του 40λέπτου.

Αμαρυνθιακός-Απόλλων Ερέτριας 2-0 

Στο δεύτερο χρονικά 40 λεπτά αυτή την φορά οι του Αμαρυνθιακού με πολλούς βασικούς στο σχήματους νίκησαν με 2-0 χάρις σε δύο γκολ του αρχισκόρερ Τόρα ο οποίος ξέρει το γήπεδο σαν την παλάμη του .Ειδικά το δεύτερο γκολ λόμπα από την σέντρα βλέποντας τον Μπασινά εκτός εστίας ήταν για ''χάι λάιτ''.Στο 15' πετυχε το 1-0 με ωραίο πλασέ και στο 36' έκανε το 2-0.

Όλυμπος Γ-Απόλλων Ερέτριας 1-1

Στο τρίτο και τελευταίο 40 λεπτο οι δύο έταιροι του τουρνουά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 χάρις σε δύο γκολ που πέτυχαν οι Κοκκαλας στο 15'(1-0) και του Πεππέ στο 36'(1-1) σφραγίζοντας την πετυχημένη διοργάνωση.