Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην Ρουλέτα η Πρόκριση του Κεραυνού Χαλκίδας


Χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να αναδειχθεί ο νικητής στο Πάρκο του Λαού μια και τα 120 λεπτά ο αγώνας ήταν ισόπαλος. Δύο γκολ σημειώθηκαν στο 90λεπτο και άλλα δύο στην παράταση.

Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας κι ενω όλα έδειχναν ισοπαλία για το πρώτο ημίχρονο στο 43' ο Λεοντάρης άνοιξε το σκορ για τον Κεραυνό 1-0.Στην επανάληψη η Παραλία Αυλίδας ισοφάρισε στο 51' με σκόρερ το Βρούβα που πλάσαρε τον Βάρκα ύστερα από σέντρα του Τζέμου 1-1

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων η ισοπαλία ήταν το τελικό σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο 93' της παράτασης ο Κουζούλογλου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Κεραυνό 2-1.

Η απάντηση της Παραλίας ήρθε στο 112' με δυνατό σουτ του Τάφα 2-2 ισοφαρίζοντας το σκορ.

Η λήξη της παράτασης οδήγησε τις ομάδες στα πέναλτι όπου ο Κεραυνός ήταν πιο εύστοχος επικρατώντας με 5-3 που του έδωσαν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κεραυνός Χ. (Αν. Καπνίσης): Βάρκας, Λαμπαδάκης (117′ Στεργίου), Σπενταμίδης, Γιαπλές (72′ Αντωνίου), Στάμου, Λεσάι, Καρκαλής (58′ Βουρδάνος), Σμυρνής (72′ Χατζηαντωνάκης), Αποστόλου, Λεοντάρης (76′ Κουζούλογλου), Ισάκ (58′ Κουβατσίδης).

Απόλλων Παραλίας.  (Παν. Λάμπρου): Αλωπούδης, 21 Ντασιώτης (87′ Χασανάι), Ρίζος (75′ Μ. Τάφα), Δεληγιάννης, Γιουλβανίδης, Α. Τάφα, Τσεμπελίκος (37′ Τζέμος λ.τ.), Βρούβας (75′ Καράι), Λάμπρου (109′ Γρατσιάς), Νταμπαλέτσιος (109′ Σπετσέρης).