Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Πρόκριση των έξι και η συνέχεια


 Ολοκληρώθηκε η 3η φάση του κυπέλλου Ευβοίας ''Χρ. Φεφέκος'' με τις έξι ομάδες να περνούν στην επόμενη φάση όπου μαζί με τις οκτώ ηττημένες της Α' κατηγορίας θα μπουν στην κληρωτίδα για την 4η φάση. 

Οι έξι ομάδες της Β' κατηγορίας που προκρίθηκαν:

Ο Ατρόμητος βασιλικών που απέκλεισε την Καστέλλα με 3-0 στο γήπεδο Γουβών σε ένα αγώνα όπου ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος και επέβαλε τον ρυθμό του. Στο 10' ο Πολίτης άνοιξε το σκορ 1-0, στο 17' ο Φεργάδης διαμόρφωσε ντο 2-0 και στο 45' ο Στεργίου το 3-0.

Η ΑΕ Χαλκίδας που  απέκλεισε τον Ερμή Πηλίου με 2-1 μέσα στο Δημ. Γήπεδο Πηλίου δείχνοντας ότι την φετινή χρονιά θα πρωταγωνιστήσει. στο 26' ο Καραμπάς άνοιξε το σκορ για την ΑΕΧ 0-1. Στο 51' ισοφάρισε ο Ερμής με σκόρερ τον Τσιπτσή σε 1-1 και στο 67' και πάλι ο Καραμπάς διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Η ΑΕ Καθενών που απέκλεισε την Κήρινθο με 4-1 μέσα στο γήπεδο Κηρίνθου. Στον11' ο Λαλανίτης άνοιξε για τους Καθενούς το σκορ 0-1. Στο 34' και πάλι ο Λαλανίτης σημείωσε το 0-2. Στο 36' ο Μπατσιώτης πέτυχε το 0-3. Στο 38' η Κήρινθος μείωσε το σκορ με αυτογκόλ 1-3 και στο 42' ο Σαμπάνης το τελικό 1-4.

Ο ΑΟ Αυλωναρίου που απέκλεισε τον Κεραυνό Χ με 2-0 στο Δημ. Γήπεδο ''Ν. Κούκης'' του Αυλωναρίου με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 5' με γκολ του Μπασούκου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ 1-0 και στο 22' ο Κατσούλας διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο ΑΟ Δύστου που απέκλεισε το Αφράτι με 2-1 μέσα στο Δημ. Γήπεδο Αφρατίου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με σκόρερ τον Τζοχόλι 1-0. Ο Δύστος στο 70' με γκολ που σημείωσε ο Μαστροκώστας αρχικά ισοφάρισαν 1-1 και στο 78' ο Στουραίτης έκανε την ανατροπή 1-2.

Ο Λήλας Βασιλικού που απέκλεισε τα Νέα Στύρα με 4-0 στο Γήπεδο ''Ηλ Μαυρομιχάλης. Στο 13' ο Μαστροκώστας για τους φιλοξενούμενους άνοιξε το σκορ 0-1. Στο 28' ο Παναγιώτου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 0-2. Στο 31' και πάλι ο Μαστροκώστας σημείωσε το 0-3 και στο 56' ο Μικράκης το τελικό 0-4.

Μαζί με τις ομάδες της Α' Κατηγορίας:

ΑΠΣ  Σταυρού, ΑΟ Χαλκίς, Ελλήσποντος, ΑΟ Καρύστου, ΑΕ Ιστιαίας, ΑΟ Λουκισίων, ΑΟ Μαρμαρίου και Ηρακλή Ψαχνών ( με την ομάδα που θα κληρωθεί να περνάει άνευ  αγώνα)  Θα μπουν στην κληρωτίδα για να σχηματιστούν τα ζευγάρια της 4ης φάσης του κυπέλλου, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν την Τετάρτη 4 Οκτωμβρίου με 7 αγώνες μονούς.

Οι 7 ομάδες που θα προκριθούν στην συνέχεια μαζί με τον ΑΟΝ Αρτάκης θα αποτελέσουν τα ζευγάρια των 8 της προημιτελικής φάσης.

H κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου.

H σχετική ανακοίνωση της Ένωσης;

''Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 , ώρα 18:00 στα γραφεία της Ένωσης  θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών «Χρήστος Φεφέκος» από την 4η φάση έως και την ολοκλήρωση όλων των φάσεων''.