Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αρτάκη:Ήττα στο νησί των Φαιάκων.


Ήττα με 1-0 για την Αρτάκη από τον Αστ.Πετριτή στην Κέρκυρα και έτσι δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια μετά το διπλό της πρεμιέρας η ομάδα του Δ.Μαγκαφίνη.

 Μοιρασμένο ματς στην αρχή και με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους περισσότερο προσπαθώντας να βρουν τα πατήματα τους στο γήπεδο.

Στο 25' στην πρώτη ουσιαστικά οργανωμένη επίθεση των γηπεδούχων και μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα κατέληξε στον Στεργίου Κ. ο οποίος με σουτ νίκησε τον Διαμαντή ανοίγοντας το σκορ για τον Αστ.Πετριτή.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 χωρίς κάτι το ιδιαίτερο σε αυτό το χρονικό διάστημα με τους παίκτες του ΑΟΝΑ να μην μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Τζαφέστα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πιο επικίνδυνοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 62' με το σουτ του Κοιλιάρα ενώ η Αρτάκη απάντησε τρία λεπτά αργότερα με το σουτ του Ντελέκου που δεν βρήκε στόχο.

Στο 72' ο Κοιλιάρας σε τετ α τετ έχασε σημαντική ευκαιρία να κλειδώσει το ματς για την ομάδα του Πετριτή και από κει και μετά ο ΑΟΝΑ πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε αρκετά για την ισοφάριση.

Στις καθυστερήσεις ο ΑΟΝΑ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σπηλιώτη και κάπως έτσι η Αρτάκη έφυγε ηττημένη μετά από μια μέτρια εμφάνιση.

Διατητές ήταν οι Mαγγιώρος, Γκέλης, Ευαγγέλου(Ηπείρου).

Αστ.Πετριτή(Σφακιανάκης):

 Τζαφέστας, Κοντομίχης, Μεντής, Γωγουβίτης, Κρητικός, Γαρδικιώτης, Γεωργακόπουλος, Κοιλιάρας, Θηραίος, Γκασίδης, Στεργίου Κ( Ρουμελιώτης, Στεργίου Π, Βλάχος, Λούβρος, Ζερβός, Λέσσης, Τσιάβος, Θεοδωρόπουλος, Σουκέρας)

Αρτάκη (Μαγκαφίνης):

 Διαμαντής, Στασινόπουλος, Μερτύρης, Τσούπρος, Γερογιάννης, Λάμπρου, Ταυταρίδης, Ντελέκος, Χατζηστάμου Απ, Ιορδανίδης, Σπηλιώτης( Βελλής, Παπαδημητρίου, Φισκατώρης, Ντουμάνης, Ζαχαράκης, Χατζηστάμου Δ, Τσόφλιος, Νόνης, Καρλατήρας).