Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

''Έκανα την ομορφιά και τα ιδεώδη του αθλητισμού''.

Με ρωτάει ένας συγχωριανός: Σιγά και τι έκανες εσύ για το χωρίο;

Το τίμησα το χωρίο μου κάνοντας αυτή την μεγάλη επένδυση σε αυτό.

Αυτό που όταν κατασκευάστηκε και επισκευάζεται σου έδωσε και σου δίνει δουλειά;

Αυτό που πρόσφερε και προσφέρει στην μικροοικονομία του χωρίου. Αυτό που μεγάλωσαν γενιές παιδιών όταν δεν υπήρχε κάτι άλλο. Αυτό που πλέον είναι σημείο αναφοράς για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό. 

Αυτό που πάντα είναι ανοιχτό για τα παιδιά του χωριού. Να παίξουν όποτε θέλουν. Να έχουν πρόσβαση σε μπάλες,σε αποδυτήρια. Να κάνουν ζημίες,να αφήνουν βρομιές.  Δεν με πειράζει όμως. Χαλάλι τους,προτιμώ να είναι στο γήπεδο.

 Αυτό που έφερε τα παιδιά του χωριού σε επαφή με άλλα,τα οδήγησε σε νέες φιλίες, γνωριμίες πέρα από τα σύνορα του χωριού. 

Αυτό που έδωσε την ευκαιρία σε ένα παιδάκι να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο,να φορέσει το εθνόσημο, να κάνει το χωριό σου γνωστό σε άλλες χώρες.

Αυτά έκανα εγώ και άλλα πολλά που θέλω ώρες να γράψω.

Εσύ τι έκανες για το χωριό σου;

Να σου πω λέξεις; Κακία, ζήλια, μιζέρια, αδιαφορία για την νεολαία. Παλεύεις και τσακώνεσαι για ασήμαντα υλικά πράγματα και χάνεις την ουσία,την ομορφιά και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Αυτές τις σκέψεις και απαντήσεις έδωσε ο Γιώργος Μπόκαρης, ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές της περιοχής, σήμερα προπονητής και ιδιοκτήτης της Ακαδημίας Μπόκα Τζούνιορ στον Αγιο Λουκά.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Γιώργο Μπόκαρη. Η Αθλητική του ενασχόληση και Ιστορία του μέχρι τώρα μιλάει από μόνη της για το έργο που επιτελούσε και επιτελεί και σήμερα. Και συνεχίζει!!