Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟΝΑ:Φιλική ήττα από Ελλοπιακό.

Με σκορ 1-0 ηττήθηκε η Αρτάκη παίζοντας στην έδρα της και εκμεταλευόμενη την αναβολή του πρωταθλήματος λόγω των πρόσφατων γεγονότων στην Θεσσαλία.

Οι γηπεδούχοι του Δ.Μαγκαφίνηάρχισε καλά το ματς με ευκαιρία του Ιορδανίδη μετά από συνδυασμό με τον Τσόφλιο όμως ο αντίπαλος γκολκίπερ έδιωξε για να δεχθεί το γκολ στο 53' με πέναλτι του Τσέλλου .

Δύο λεπτά αργότερα ο ΑΟΝΑ είχε δοκάρι με τον Τ.Χατζηστάμου ενώ ίδια τύχη είχε και στο 70' σουτ του Γερογιάννη.Στο 72' κεφαλιά του Σκριβάνου δεν βρήκε στόχο και το σκορ παρέμεινε στα επίπεδα του 0-1 παρά τις όποιες προσπάθειες τω γηπσδούχων για την ισοφάριση .

ΑΡΤΑΚΗ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Δ. Χατζηστάμου, Μερτύρης, Τσούπρος, Λάμπρου, Νόνης, Ταυταρίδης, Ντελέκος, Τσόφλιος, Ιορδανίδης, Σπηλιώτης. (Βρέττος, Καρλατήρας, Ζαχαράκης, Διαμαντής, Βελής, Παπαδάκης, Καλτσάς, Σκριβάνος, Στασινόπουλος, Γερογιάννης, Τ. Χατζηστάμου, Παπαδημητρίου, Φισκατώρης).

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Κυριατζής, Κυπραίος, Γεωργίου, Ρούπακας, Τσέλλος, Αχείμαστος, Ρεσβάνης, Ιγκμινόμπα, Μεγάλος, Ριζάι, Χασάι. (Βιεννάς, Αλεξανδρής, Λάμπρου, Γερογιάννης, Λαουρέν, Σιαμπάνης, Δημητρίου, Κωστακόπουλος, Jordan).