Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χάντμπολ: Ήττα της ΑΕΚ 29-34 από το Ανόβερο.

Στην τέταρτη αγωνιστική του EHF European League η ΑΕΚ ηττήθηκε στο κλειστό ''Τάσος Καμπούρης '' από την πρωτοπόρο και έχοντας το 4 στα 4 ομάδα του ομίλου Ανόβερο με 29-34 αφού κυρίως στο πρώτο ημίχρονο κοίταξε στα μάτια τους δυνατούς Γερμανούς.

Η ομάδα του Τζούκιτς με πρώτα βιολιά στο πρώτο ημίχρονο τους Σέρβους Μαντάλινιτς και Μαρτίνοβιτς πήγαινε κοντά στο σκορ κάνοντας τους πολλούς φίλους της ομάδας που την ακολούθησαν να πιστέψουν πως μπορούν ακόμη και την νίκη.Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 16-16 και οι πολλοί Γερμανοί στην εξέδρα του Τάσος Καμπούρης είχαν σωπάσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι του Ανόβερου με καλύτερη άμυνα έκλεισαν τους χώρους δράση των δύο καλύτερων παικτών και έτσι οι αποκαλούμενοι ''Μάγκες '' του ελληνικού χάντμπολ έπεσαν μαχόμενοι με το τελικό 29-34 να φαντάζει δίκαιο σύμφωνα με την συνολική εικόνα του ματς.

Μετά από αυτή την τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς η ΑΕΚ παρέμεινε στους δύο βαθμούς με προίκα την μοναδική της νίκη επί της Ελβετικής Κρίνς-Λουκερνης με 30-29 ενώ εκκρεμεί το έτερο ματς του ομίλου ανάμεσα στην Γκόρνικ και την Κρίνς.

Πρώτοι σκόρερ της ένωσης οι Μαντάλινιτς και Μαρτίνοβιτς από 7 γκολ που έδωσαν τα πάντα χωρίς όμως αντίκρυσμα.

ΑΕΚ(Τζούκιτς): Αραμπατζής 4, Μαντάλινιτς 7, Λιάπης 5, Μαρτίνοβιτς 7, Κεντέρης 6, Κρητικός,Γιόνσον,Μάλιος, Ηλιόπουλος, Ρσπίτσος, Παπαδόπουλος, Παπαδιονυσίου, Άρσιτς Σόκολιτς.

Ανόβερο (Μπέκερ): Βούγιοβιτς 4, Ούνσιτς 2, Ουένστεντ 1, Μίχαλτσικ 3, Κούλετς 5, Στιμλιάν 3, Έντβαρσον 3, Γκέρμπλ 3, Μπρόζοβιτς 2, Φίσερ 3, Φάις 2 ,Μπούχνερ 3.