Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καμπάνες από την ΕΠΟ στην Γ' Εθνική

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις μεταξύ άλλων και τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΣ Μαγνησιακός Βόλου» τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του προγραμματισμένου για τις 12.11.2023 αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων του σωματείου «Θύελλα Κατσικά» και του εγκαλούμενου σωματείου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με τέρματα 3-0, β) χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ, γ) αφαίρεση 5 βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται, δ) αφαίρεση 5 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνισθεί, ε) αποβολή από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται και στ) υποβιβασμός στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

2. Επιβάλλει στο σωματείο «Αστέρας Πετριτή» χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ. (αγώνας της 05.11.2023, Αστέρας Πετριτή-Θύελλα Κατσικά, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

3. Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.
Επιβάλλει στον Διονύσιο Κόκλα, εκπρόσωπο του σωματείου «ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες. Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες που επιβλήθηκε σε βάρος του Διονυσίου Κόκλα (αγώνας της 05.11.2023, ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961-ΑΕ Κιλελέρ», για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

4. -Επιβάλλει στο σωματείο «Αβάντες Χαλκίδας» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα, με διαφορά τερμάτων 0-3, που είχε οριστεί για τις 12.11.2023, με το σωματείο «Οδυσσέας Μοσχάτου», για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Γυναικών,
β) αφαίρεση 5 βαθμών από την τρέχουσα και 5 βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, από το πρωτάθλημα που συμμετέχει και γ) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.

4 β.  Επιβάλλει στο σωματείο «Αβάντες Χαλκίδας» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα, με διαφορά τερμάτων 0-3, που είχε οριστεί για τις 19.11.2023, με το σωματείο «ΑΕ Μυκόνου», για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Γυναικών, β) αφαίρεση 5 βαθμών από την τρέχουσα και 5 βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, από το πρωτάθλημα που συμμετέχει, γ) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και δ) αποβολή από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και υποβιβασμός στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.