Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξέφυγε ο Κύζικος στην κορυφή

 Για την 9η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας στο Βορά, ο Κύζικος πέρασε από το  γήπεδο Αρτεμησίου (εδρα του Ατρόμητου Βασιλικών) επικρατώντας στο ντέρμπι κορυφή με 2-0 που τον φέρνει μόνο πρώτο στην κορυφή του ομίλου ξεφεύγοντας 3 βαθμούς από τον Ατρόμητο και μάλιστα αήττητο. 

Ο αγώνας ξεκίνησε  με τις δυο ομάδες να ψάχνουν στόχο αλλά να μη καταφέρνουν να σκοράρουν.

Η ομάδα των γηπεδούχων έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο  Μαυρούστικος έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι, με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να αποκρούει και να κρατά την εστία του αλώβητη.

Η συνέχεια κύλισε και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο μέρος χωρίς καμία αλλαγή στο αποτέλεσμα,  με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να ανοίξουν το σκορ, χωρίς όμως καμιά επιτυχία.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι δυο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, όπου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Δ. Σπύρου  0-1.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό, ο Τοκατλίδης, διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Από το 53΄  και μέχρι το τέλος του αγών, η ομάδα των Βασιλικών έπαιξε με 9 παίκτες αφού οι  είδαν κόκκινη κάρτα και είδαν τον δρόμο για τα αποδυτήρια ο Λαδογιάννης και ο τερματοφύλακας Μ. Αντωνίου (στο 89΄). Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή, ο Μ. Μιχαλόπουλος είδε και αυτός κόκκινη κάρτα.

Διαιτησία: Τουλούμης  (Πριόνας – Παλούμπης)

Ατρόμητος Βασιλικών (Σωκράτης Πολίτης): 

Μ. Αντωνίου, Ε. Κρυσταλόγιαννης. Γ. Περήφανος, Δ. Θεοχάρης, Μ. Μιχαλόπουλος, Γιαννακάρας (88′ Πολίτης), Λαδογιάννης, Σελίμης (38′ Σελίμης), Βαλτάς (46′ Φεργαδής), Μαυρούτσικος, Γοργομάτης (21′ Ιωάννου).

Κύζικος Ν. Αρτάκης(Δημήτρης Ακριτίδης): 

Γροντής, Ντρέκης, Αδαμόπουλος, Μοσχώνης (46′ Ψαρρός), Μπανάσιος (46′ Κοίλιαρης), Καλαμιώτης, Νγκέλα (82′ Γκοϊντέσι), Δ. Σπύρου, Σκουρός, Αλαφάκης (88′ Τοκατλίδης), Γ. Σπύρου (95′ Ρωμιόπουλος).