Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Αγδινών - ΟΠΑ Αιδηψού 1-1

Ισόπαλος με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής της Γ΄  Κατηγορίας της Εύβοιας στο Βορά, μεταξύ των Αγδινών και της ΟΠΑ Αιδηψού.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ βαρύ και επιβαρυμένο γήπεδο από την συνεχή και έντονη βροχόπτωση του τελευταίου 24ωρου, κάτι που δυσκόλεψε πολύ και τις δύο ομάδες.

Η ομάδα της Αιδηψού άνοιξε το σκορ λίγο μετά το πρώτο μισάωρο, με τον Παπαδόπουλο με κεφαλιά  στο 34΄ μετά από σέντρα κάνοντας το 0-1.

Ο αγώνας μέχρι και τις καθυστερήσεις δεν άλλαξε μορφή και οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να φέρουν τον αγώνα στα ίσια με τον Ι. Κουρομιχελάκη να χάνει πέναλτι, αλλά τελικά λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, ο ίδιος παίκτη αιφνιδίασε τον Ψαρρά και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 91΄, ισοφαρίζοντας το σκορ 1-1

Διαιτησία: Κούκουρα (Παυλάτος – Καραβά)

ΑΣ Αγδινών (Θανάσης Λάντζος): 

Τσιπτσής, Γ. Κρυσταλόγιαννης, Νάτσιος, Τριανταφύλλου, Χ. Βαλμάς, Κ. Πετράκος, Γαλιατσάτος (72′ Τ. Βαλμάς), Γαβριήλ, Αθανασίου (52′ Μπαρμπούνης), Δ. Βαλμάς, Ι.  Κουρομιχελάκης.

ΟΠΑ Αιδηψού: 

Ψαρράς, Φώτου, Βασιλείου, Μάργαρης, Σαμπάι, Αικατερίνης, Μ. Γκοζίνα (70′ J. Γκοτζίνα), Αναγνώστου, Παπαδόπουλος, Πλανγκάι (89′  Υμέρι), Μαυροζούμης.