Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Αθλητικός Καζαμίας του 2024


Ιανουάριος 2024

Ο Αμαρυνθιακός και ο Λήλας Βασιλικού συνεχίζουν το απόλυτο , ο πρώτος 18 στα 18 και ο δεύτερος 16 στα 16 και πλέον είναι οι δύο ομάδες με το απίστευτο αυτό επίτευγμα. Η Αιντχόβεν που μέχρι πρότινος είχε φτάσει το 16 στα 16 δεν το έχει πλέον και έτσι οι δύο ελληνικές ομάδες απολαμβάνουν ένα σπάνιο ρεκόρ και δύσκολο να καταρριφθεί. Στο τέλος όμως του μήνα τα πρωταθλήματα μπαίνουν στον πάγο καθώς ένας παγετός με το όνομα ''Στέφανος'' ενσκύπτει στην χώρα (που πάνε και βρίσκουν τα ονόματα στις κακοκαιρίες θυμόμαστε μια ονόματι'' Αλέξης '' μέσα στο 2023).

Φεβρουάριος 2024

Το κύμα κακοκαιρίας συνεχίζεται και χτυπάει αλύπητα ειδικά την Εύβοια η ΕΠΣΕ βάζει στο τραπέζι την πρόταση τα πρωταθλήματα να συνεχιστούν στα κλειστά γυμναστήρια με ποδόσφαιρο σάλας, από τα αλώνια στα σαλόνια δηλαδή.Οι ομάδες αντιδρούν αλλά τελικά περνάει της Ένωσης οι αγώνες συνεχίζονται με γεμάτα τα κλειστά και κάποιοι αναρωτιούνται μήπως τελικά είναι καλύτερα να παίζονται οι αγώνες εκεί γιατί στα ανοιχτά γήπεδα η προσέλευση των θεατών χτυπάει πάτο.

Μάρτιος  2024

Ευτυχώς η περιοχή μας ,τα πρωταθλήματα επανέρχονται στον κανονικό τους ρυθμό.Ο ΑΟΧ που παλεύει παιχνίδι με παιχνίδι την ύπαρξη του στην κατηγορία και έρχεται το μπαμ από 5-6 παλαίμαχους που ξαναμπαίνουν στο γήπεδο για να βοηθήσουν την ομάδα να βγει από το τέλμα. Από τα πιτσιρίκια στους παλαίμαχους που βάζουν μπροστά την πείρα τους βάζοντας σορτσάκια από εκεί που είχαν εμπλακεί πολλοί από αυτούς στο διοικητικό κομμάτι.

Απρίλιος 2024

Η Αρτάκη συνεχίζει να παλεύειγια την άνοδο και από τους Πιερείς έμεινε μόνο ο Πιερικός απέναντι της ,το πολυπόθητο εισιτήριο για την φούτμπολ λιγκ 2 περνάει μέσα από την Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό με τους γηπεδούχους να βάζουν τα μεγάλα μέσα προκειμένου να κερδίσουν. Ο ΑΟΝΑ χάνει με πέναλτι στο 92' το οποίο δεν θα το έδινε ούτε ο ......δήμαρχος Κουκοδήμος και η αντίδραση στα όργανα της ΕΠΟ είναι άμεση.'Όμως η ένσταση απορρίπτεται καθώς η ΕΠΟ απαντά πως χωρίς ΒΑΡ και μετά την απομάκρυνση από το γήπεδο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Μάϊος 2024

Ο ΑΟΧ σώνεται την τελευταία στιγμή και αυτό χάρις στην απαράμιλλη προσπάθεια των παλαιμάχων που υπερέβαλαν εαυτούς ,ότι δεν κατάφεραν από τον προεδρικό θώκο το πέτυχαν μέσα στο γήπεδο . Οι φανατικοί οπαδοί ζητούν από την διοίκηση να τους ανανεώσει τα συμβόλαια και τραγουδούν με πανό αναρτημένο στο Στάδιο:''ΑΟΧ γηρασμένος ποτέ νικημένος''πράγμα που κάνει τελικά την διοίκηση να ενδώσει και να δώσει την ευκαιρία και την νέα χρονιά στους παίκτες που έσωσαν την ομάδα από τον υποβιβασμό.

Ιούνιος  2024

Τα πρωταθλήματα παίρνουν και επίσημα τέλος με τους Αμαρυνθιακό και Λήλα να τελειώνουν με το απόλυτο των νικών κάτι που μπαίνει στο Γκίνες και είναι πρωτόγνωρο στα παγκόσμια χρονικά.Οι αγώνες μπαράζ ορίζονται για το επόμενο μήνα εν μέσω καύσωνα και αυτό σίγουρα δυσαρεστεί τις ομάδες που θα αναγκαστούν να παίξουνε τους κόπους ολόκληρης χρονιάς μέσα σε καμίνι.

Ιούλιος 2024

Πραγματικά σε καύσωνα 43 βαθμών γίνονται τα παιχνίδια όμως ο Αμαρυνθιακός δεν καταλαβαίνει τίποτα κάνει το απόλυτο πάλι και ανεβαίνει με όλο νίκες ''αέρας'' στην Γ Έθνική .Ο Τόρα εν τω μεταξύ πετυχαίνει στο τελευταίο ματς το 45ο γκολ της χρονιά και αναδεικνύεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή της ανόδου της ομάδας της Βάθειας κάνοντας κι αυτός ρεκόρ σεζόν και με διάθεση να συνεχίσει και την νέα χρονιά.

Αύγουστος 2024

Ένα πολύ γνωστό φαν της Αθήνας εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της τοπικής αθλητικής κοινωνίας αγοράζοντας την ΑΓΕΧ με στόχο να την ανεβάσει στα μεγάλα σαλόνια του μπάσκετ.Όμως μεταφέρει την έδρα της ομάδας στο ΟΑΚΑ πράγμα που δεν αρέσει στους Χαλκιδέους οι οποίοι δηλώνουν πως θα μποϊκοτάρουν την ομάδα και δεν θα την ακολουθήσουν στην νέα της έδρα.

Σεπτέβριος 2024

Στις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού ο Τόρα παίρνει μεταγραφή για τον....Ταμυναικό βάζοντας τις βάσεις η ομάδα του Αλιβερίου για μια τρίτη άνοδο Ευβοϊκής ομάδας στην Γ Εθνική.Οι Αλιβεριώτες τον υποδέχονται μετά ''βαίων και κλάδων''προσφέροντας του γη και ύδωρ προκειμένου να δουν την ομάδα τους επιτέλους να ανεβαίνει.

Οκτώβριος 2024

Τα πρωταθλήματα αρχίζουν και στις πρώτες αγωνιστικές Ταμυναικός και Λήλας έχουν το απόλυτο των νικών σε μια μάχη σώμα με σώμα για την κατάκτηση της πρωτιάς.'Όλα φαίνεται αν και είναι νωρίς πως θα κριθούν στο μεταξύ τους ματς που δεν αργεί να έρθει και εκεί οι δύο θα λύσουν τις διαφορές του όσον αφορά τον πρώτο γύρο.

Νοέμβριος  2024

Το ντέρμπι Ταμυναικού-Λήλα συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στο Αλιβέρι, 3000 κόσμος εντός και άλλοι τόσοι εκτός γηπέδου παρακολουθούν ΄ένα ματς για πολύ γερά νεύρα.Το παιχνίδι λήγει ισόπαλο 2-2 οι ομάδες συνεχίζουν αήττητες και όλα πλέον θα κριθούν στο β' γύρο στο Βασιλικό.Όσο για τις υπόλοιπες ομάδες παίζουν απλά για την υστεροφημία τους με τον ΑΟ Χαλκίδας αυτή την φορά να παίρνει εύκολες νίκες μιας και έχει και φέτος τους παλιούς μια και είναι γνωστό πως ''ο παλιός είναι αλλιώς".

 Δεκέμβριος 2024

Η ΑΓΕΧ πλέον παίζει στο ΟΑΚΑ με μεταγραφές σούπερ και με ΑΦΜ ομάδας σαρώνει τους αντιπάλους της όμως οι Χαλκιδέοι φίλαθλοι την μποϊκοτάρουν κάνοντας πράξεις τις απειλές τους,μπαίνει σφήνα σε ΟΣΦΠ και ΠΑΟ δείχνοντας πως αποτελεί την νέα δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ.Αν δεν φέρετε την ομάδα στο κλειστό της Κανήθου δεν την στηρίζουμε διατυμπανίζουν οι φίλαθλοι και η ομάδα δίνει τα εντός έδρας ματς μεταξύ συγγενών και ....Αθηναίων.Πάντως ακόμη και έτσι νικάει Ολυμπιακό και ΠΑΟ κάνοντας αίσθηση στους μπασκετικούς κύκλους.

 ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2024!