Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αυλωνάρι - ΑΟ Σκύρου 3-1

Το  Αυλωνάρι πήρε την νίκη και το τρίποντο επικρατώντας με 3-1 του ΑΟ Σκύρου, σε ένα αγώνα όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ,έκαναν την ανατροπή και πήραν την νίκη.

Με τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή ξεκίνησε ο αγώνας όταν στο 4' με δυνατό σουτ Μαστροκώστας έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 14' και πάλι το Αυλωνάρι έχασε ευκαιρία σε πλασέ του Ανδρέου που απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σκύρου.

Στο 22' η Σκύρος άνοιξε το σκορ όταν ο Μπαρόλας έδωσε μπαλιά πάσα στον Ξανθούλη που πλάσαρε το Κούκη για να σημειώσει το 0-1. 

Στο 38' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Κατσούλα  1-1

Καλή στιγμή είχε και η Σκύρος στο 34' σε σουτ του Ξανθούλη που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Στην επανάληψη το Αυλωνάρι μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε στο 55' να κάνει την ανατροπή στο σκορ με γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Παπίλας μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπασούκου 2-1.

Στο 72' οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1 σε μια περιπετειώδη φάση με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ που εκτέλεσε ο Ανδρέου και οι αμυντικοί της Σκύρου στην προσπάθεια τους να  αποκρούσουν έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να σημειωθεί το τελικό 3-1 υπέρ του Αυλωναρίου

ΑΟ Αυλωναρίου. (Παν. Κοντογιάννης): Ν. Κούκης, Σολάκου, Ανδρέου, Ξυράφης, Παπίλας, Κηπιώτης, Γκιούλι (72′ Παππάς), Κατσούλας, Τσιάκος (88′ Μπρεγκανάκου), Μπασούκος, Μαστροκώστας.

ΑΟ Σκύρου. (Στ. Ξανθούλης): Φτούλης, Ζορμπάς (85′ Κουτσούμπης),  Ευσταθίου (85′ Παπαδάκης), Μανωλάκης, Μπακοχρήστος (85′ Σουπλής), Μπάρμπας,  Ξανθούλης,  Μπάρμπας Ι. , Δαφνούλης (70′ Παναγιώτου), Τσελεπής, Τσακαμής (46′ Λύκος)..