Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ Ν. Πύργου


Μεγάλη και άνετη νίκη πέτυχε σήμερα η ΑΕΚ Νέου Πύργου επι του πρωτοπόρου Ακράτητου Κεχριών με 5-1, στην 8η αγωνιστική της Γ΄ Κατηγορίας της Εύβοιας στο Βορρά.

Η νίκη των γηπεδούχων είναι σίγουρα τονωτική ψυχολογική «ένεση» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μιας και τους ανεβάζει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα  με 11 βαθμούς. Από την άλλη ο μέχρι τώρα αήττητος Ακράτητος, γνώρισε την πρώτη του ήττα και εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατηγορίας με 18 βαθμούς.

Η γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο σε όλο τον αγώνα και είχαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Ντέντη στο 6ο λεπτό, που πλάσαρε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Το πρώτο γκολ πέτυχε στο 13΄ σε μια φάση διαρκείας ο Ζερζελίδης, που μετά από αποτυχημένες προσπάθειες επιθετικών της ΑΕΚ, τελικά εκείνος βρήκε στόχο και άνοιξε το σκορ, 1-0.

Στο τέταρτο του αγώνα υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με τον ρέφερι να μοιράζει κίτρινες κάρτες σε αμφότερες τις πλευρές.

Στο 17΄ μετα  απο εκτέλεση φάουλ ο Τσούμαρης με το κεφάλι έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 21΄ ο Σταθαράς με απευθείας φάουλ ανάγκασε τον Φενερλή να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στη συνέχεια χάθηκαν αρκετές καλές στιγμές και από τις δύο πλευρές, με το Ζερζελίδη στο 30΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ να στέλνει με κοντινό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Κ. Αλεξίου και να γράφει το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 36΄με προσωπική προσπάθεια ο Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος μπήκε στην περιοχή και από δεξιά θέση σούταρε λίγο έξω από το κάθετο του Αλεξίου.

Στο 45΄ ο Στέλιος Παπαγιαννόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα έφτασε στον Παναγιώτη Κυριάκο που από κοντά πλάσαρε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου σε 3-0.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Σταθαράς με εκτέλεση κόρνερ ανάγκασε τον Φενερλή με ένταση να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε πολύ η εικόνα του αγώνα, με τον Γιάννη Ντέντη να ανεβάζει το σκορ σε 4-0 και στη συνέχεια και πάλι ο Ζερζελίδης να κάνει άνετα το 5-0.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι που σήμερα δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή ημέρα να μειώσουν σε 5-1 με τον Σταθαρά στο 80ο λεπτό.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ δείτε ΕΔΩ

 ΑΕΚ Νέου Πύργου (Παύλος Φαράντος):

Φενερλής, Δ. Παπαγιαννόπουλος, Μπασμπάνος, Σουρίλας, Μαμάνης, Τζιντοντάι, Ντέντης,
Μάντης (69′ Σταμούλος), Σ. Παπαγιαννόπουλος (69′ Κεραμιδάς), Κυριάκος (80′ Αρετσίνης), Ζερζελίδης (80′ Λεγκίσι).

 


Ακράτητος Κεχριών (Αλέξανδρος Κοντάκης):

Κ. Αλεξίου, Αχματιώτης (62′ Τσαμούρας), Θαλασσινός, Καρατζάς, Τσούπρος, Λιάσκος (62′ Βουρδάνος), Τσέκουρας, Παπαδημητρίου, Ι. Αλεξίου, Σταθαράς, Καραμπίνης.

 Διαιτησία: Βελέντζας  (Ιωάννου Ι – Παλούμπης)