Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λήλας Β: Συνεχίζει με το απόλυτο.

 Άλλη μια νίκη αυτή την φορά στο ντέρμπι με τον Δύστο πέτυχε ο Λήλας στο Βασιλικό με 3-0 συνεχίζοντας το απόλυτο μετά από εννέα αγωνιστικές με 27 βαθμούς οδηγώντας την κούρσα του νοτίου ομίλου της β΄κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι που μαζί με τον Αμαρυνθιακό πάνε φέτος να σπάσουν όλα τα κοντέρ στο τοπικό άνοιξαν το σκορ στο 70' με τον Τρεπεκλή ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα γκολ στο 82'φτάνοντας αισίως τα 13 γκολ στην πρώτη θέση των σκόρερ και των δύο κατηγοριών, για να κλείσει το σκορ στο 85' ο Αλαφάκης δίνοντας στον Λήλα την μεγάλη σε έκταση νίκη.

Από την μεριά τους οι φιλοξενούμενοι όντας ψηλά στην βαθμολογία κάμφθηκαν σχετικά αργά αποδεικνύοντας πως αποτελούν μια υπολογίσιμη δύναμη στην κατηγορία και ήταν αναγωνιστικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ιδιαίτερα στο Α' ημίχρονο όπου είχαν καλές στιγμές, όπως καλές στιγμές είχε και ο Λήλας.

Στο 9' εκτέλεση φάουλ του Ηλία έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 31' κεφαλιά από σέντρα του Τρεπεκλή έδιωξε εντυπωσιακά ο Αντώνενας.

Στο 32' κεραυνός έξω από την περιοχή του Ηλία η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 35' κοντινό πλασέ του Κατσαούνη απέκρουσε σώζωντας την εστία του ο Αντώνενας.

Διαιτητές ήταν οι Τσακός ,Ιωάννου και Παππας.

Λήλας Βασιλικού. (Δ. Αντωνόπουλος): Βασιλείου, Καρβελάς, Κατσαούνης, Κωνσταντόπουλος, Κουσερής, Βαγγέλη, Τρεπεκλής, Αποστόλου, Ζαχαριάς, Ν. Μαστροκώστας, Παναγιώτου. (Τσούρα, Β. Γκούμας, Αλαφάκης, Μητακίδης, Μυλωνάς, Μανικιώτης, Μικράκης, Μολές).

ΑΟ Δύστου. (Βασίλης Φωτιάς): Αντώνενας, Πιλάτης, Τσάλας, Αναστασίου, Χ. Μαστροκώστας, Χαραλάμπους, Μανδράκας, Ηλίας, Στουραΐτης, Γ. Μαστροκώστας, Πάσχος. (S. Likaj, Μάλλιος, Κοτολλάκου, Νικολάου, K. Lulaj, Μπράχο, A. Lulaj, Φωτιάς).