Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη παραμονής για την Ιστιαία

Σημαντική νίκη παραμονής πέτυχε η ΑΕ Ιστιαίας στην 14η αγωνιστική της  Α΄  Κατηγορίας της Εύβοιας επί του ΑΠΚΟ Δροσιάς με 2-1, μία νίκη που μετά και αυτή της περασμένης εβδομάδας δίνει άλλη ψυχολογία στους νικητές, ψυχολογία σημαντική στον αγώνα παραμονής στην κατηγορία ανεβαίνοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς σε ένα αγώνα όπου η Ιστιαία έχασε τρία πέναλτι αλλά πήρε τελικά την νίκη.

Όλα τα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με το πρώτο να ολοκληρώνεται με ισόπαλο σκορ χωρίς τέρματα.

Η ομάδα της Ιστιαίας είχε τις πρωτοβουλίες αλλά και τις ευκαιρίες για να σημειώσει μεγαλύτερο τελικό αποτέλεσμα, ευκαιρίες που όμως απώλεσε και δεν εκμεταλεύτηκε.

Στο 44΄ ο Μαρνέζος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του, πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος με τον Σωτηρόπουλο να τον ψυχολογεί και να αποκρούει, και η μπάλα να επιστρέφει και πάλι στον νεαρό παίκτη της Ιστιαίας που σούταρε και δεύτερη φορά με τον Σωτηρόπουλο να αποκρούει και πάλι,  κρατώντας αλώβητη την εστία του.

Στη συνέχεια  η πίεση της Ιστιαίας βρήκε λύση με τον Δήμου να παίρνει την μπάλα και περνώντας την άμυνα, εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του Σωτηρόπουλου και σούταρε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ, 1-0.

Στη συνέχεια ο Σταθαράς κέρδισε και πάλι πέναλτι που όμως ο Γώργος Πετής το έστειλε αρκετά άουτ.

Στο 60΄ ο Μάλιαρης πλάσαρε στον Μαρνέζο που με τη σειρά του βρήκε τον Πετή που προωθήθηκε από το κέντρο και σουτ έκανε το 2-0, παίρνοντας «το αίμα του πίσω»!

Τρίτο πέναλτι κέρδισε η ομάδα του Κατσικογιάννη (η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού) το οποίο εκτέλεσε ο Καλιβάτσι και απέκρουσε σωτήρια και πάλι ο Σωτηρόπουλος.

Στη συνέχεια η ομάδα της Δροσιάς κέρδισε πέναλτι που χρεώθηκε στον Ανδρέου, με τον Σπανό να να βρίσκει δίχτυα από την άσπρη βούλα και να διαμορφώνει στο 77΄ το τελικό αποτέλεσμα, 2-1

  Διαιτησία: Βελέντζας  (Σέρρας – Λιαγκάκης)

  ΑΕ Ιστιαίας (Στάθης Κατσικογιάννης):

Παναγιωτόπουλος, Βούλγαρης, Φλέβας, Σιάνος, Μάλλιαρης, Πετής (88’Αντωνίου, Ανδρέου (80′ Πανταζής), Καλιβάτσι, Δήμου, Μαρνέζος (88′ Κασσικός), Σταθαράς (60′ Τζαφεράι).

 ΑΠΚΟ Δροσιάς (Γιώργος Λάμπρου):

Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης (76′ Κυράνας), Λάμπρου, Βελαέτης, Ντούκα, Μπαζώτης, Παλαιολόγος (46′ Μπανάσης), Πετράκης, Σπανός, Αγγελάτος, Σάκκας.