Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Αιδηψός τις ευκαιρίες η Κάρυστος τα γκολ

Μεγάλη νίκη σημείωσε η Κάρυστος που επικράτησε του ΑΟ Αιδηψού σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, έχασαν ευκαιρίες, προσέκρουσαν σε ένα εξαιρετικό γκολκίπερ που έσωσε αρκετές φορές την εστία του,  ενώ η Κάρυστος στις λίγες επισκέψεις κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ και να πάρει την νίκη και το τρίποντο.
Με τους γηπεδούχους να δημιουργούν την πρώτη φάση ξεκίνησε ο αγώνας. Ηταν το 5' Εκτέλεση φάουλ του Γάσπαρη η μπάλα βρήκε στο τοίχος και στην επαναφορά δυνατό σουτ του Μπιμπάϊ μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Καρύστου.

Στο 9' κεφαλιά ψαράκι από κοντά του Φώτου έδιωξε σωτήρια ο Αραχωβίτης

Στο 17' εκτέλεση κόρνερ Μπιμπάϊ έδιωξαν οι αμυντικοί της Καρύστου σε κόρνερ.

Στο 20' στην πρώτη ουσιαστική επίθεση της Καρύστου ο Αντώνενας με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους 0-1.

Στο 28' κεφαλιά του Μαυρούτσικου για τους γηπεδούχους ο Αραχωβίτης μπλόκαρε κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο 31' ο Ρούσος κέρδισε πέναλτι για την Κάρυστο (τον ανέτρεψε ο Μηλόπουλος) που εκτέλεσε εύστοχα ο Καράβολας σημειώνοντας το 0-2.

Στο 44' μακρινή πάσα του Σουλιάδη στον Καρατζούδη που με προβολή πλασάρει αλλά και πάλι ο Αραχωβίτης απέκρουσε  σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι παρά την καθολική υπεροχή τους δεν κατάφεραν να σημειώσουν γκολ αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που σε δυο φάσεις σημείωσαν ισάριθμα γκολ και το ημίχρονο τους βρήκε να προηγούνται με 0-2.

Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και στο 53' εκτέλεση φάουλ του Πατσή απόκρουση και στην επαναφορά Σουτ του Καρατζούδη μπλόκαρε ο Ραχωβίτης.

Εντυπωσιακή επέμβαση του Αραχωβίτη σε δυνατό πλασέ του Σουλιάδη διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.

Καλή στιγμή για την Κάρυστο στο 59' σε δυνατό σουτ του Καράβολα που βρήκε σώμα αμυνόμενου και κατέληξε κόρνερ.

Η πολύ καλή αμυντική τακτική της Καρύστου και οι σωτήριες επεμβάσεις του Αραχωβίτη κράτησαν το 0-2 για το πρώτο ημίωρο της επανάληψης για τους φιλοξενούμενους.

Νέα ευκαιρία για την Αιδηψό στο 75' σε κοντινή κεφαλιά του Φώτου ελάχιστα άουτ.

Στο 79' σε μια αντεπίθεση ο Καράβολας πλάσαρε τον Μπιμπάϊ και σημείωσε το 0-3.

Δοκάρι στο 82' για τους γηπεδούχους σε διαγώνιο πλασέ του Γάσπαρη. 

Στο 89' είχαμε ρίψη κροτίδας πίσω από τον Πάγκο της Καρύστου με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο ο αγώνας και να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε τραυματία από τον κρότο και να συνεχιστεί μετά από τρία λεπτά. 

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος και η λήξη βρήκε την Κάρυστο να παίρνει σημαντική νίκη μέσα στην Αιδηψό

Διαιτησία: Παπακυριάκος Βοηθοί Δάλλας - Παλουμπης

AO Aιδηψού. (ΑΘ. Αναγνώστου): Μπιμπάϊ Μ, Καρατζούδης, (71' Καραγκούνης), Γάσπαρης, Γιουκάϊ, Πατσής, Μαυρούτσικος,(46' Σουλιάδης Μ), Φώτου, Σουλιάδης, Κυριακού, Μηλόπουλος (46' Μακρής), Μπιμπάϊ Ιν, .

 ΑΟ Καρύστου. (Γιώργ. Τσόκας). Αραχωβίτης, Ραββιόλος, Ζέφι, Θατσ, Μπούσουλας, Κακαβάς, χαρίσης, Χαλιώτης, Αντώνενας (88' Λυμπερόπουλος), Καράβολας, Ρούσος.