Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λαχειοφόρος Ζωγραφικού Πίνακα "Ευγενής Άμιλλα


Δελτίο τύπου

Θέμα: Λαχειοφόρος Αγορά - Κλήρωση του Ζωγραφικού Πίνακα  Ευγενής Άμιλλα Νο3 Δωρεά Κατερίνας Μουρούζη -Μάρκου για την ενίσχυση των σκοπών τoυ Συλλόγου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων , Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός » ευχαριστεί  θερμά  την πολύ  γνωστή και καταξιωμένη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό Χαλκιδέα ζωγράφο κα Κατερίνα Μουρούζη – Μάρκου, που πήρε την πρωτοβουλία να μας δωρίσει ένα αγαπημένο της πίνακα ζωγραφικής μεγάλης αξίας, για να τεθεί σε λαχειοφόρο αγορά και το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί να βοηθήσει στις πολλαπλές ανάγκες του Συλλόγου.

Η κίνησή της είναι κατάθεση ψυχής και ευελπιστούμε ότι πολλοί συνάνθρωποι μας θα θελήσουν να ανταποκριθούν σ’ αυτή την ευγενική της χειρονομία.

Λίγα  λόγια για τον ζωγραφικό πίνακα και  ενημέρωση σχετικά με τη λαχειοφόρο αγορά 

Τίτλος Ζωγραφικού Πίνακα: Ευγενής Άμιλλα Νο3 είναι διαστάσεων 60 Χ 80 (ακρυλικό σε καμβά).  Τιμή Λαχνού : 2 Ευρώ 

Ημερομηνία κληρώσεως : Τετάρτη 15 Μαΐου 2024  ώρα 7:00 μ.μ.

Τόπος: Γραφεία του Συλλόγου Οδός  Χατζοπούλου 39 (πλησίον παλαιού ΓΝΧ), παρουσία της συμβολαιογράφου Χαλκίδας  κας Μαριάνθης  Νικολάκη

Λίγα λόγια για τη ζωγράφο και το έργο της :

Η Κατερίνα  Μουρούζη – Μάρκου γεννήθηκε στη Χαλκίδα όπου ζει και εργάζεται .Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών  Αθήνας [ΑΣΚΤ] . Παράλληλα με τις σπουδές της έκανε εκθέσεις , αλλά συγχρόνως ερευνούσε νέες μεθόδους διαφορετικές τεχνικές , καθώς και νέα μέσα έκφρασης Έχει διδάξει σε πολλά σχολεία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή από τα παιδιά . Είναι μέλος του Ελληνικού Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος  [ΕΕΤΕ] από το 1991.  Έργα της  υπάρχουν σε πολλά Μουσεία της Ελλάδας καθώς και σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, έχει λάβει πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις για τις συνθέσεις και την καθαρότητα των χρωμάτων

 Περισσότερη  ενημέρωση στο Internet στο λήμμα  Κατερίνα  Μουρούζη-Μάρκου

Πληροφορίες : Κιν.: 6936526045 & 697491038 .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

               Η Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας

          Ειρήνη Μερτζιάνη                       Μαρία Μπασούκου