Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕΚ Νέου Πύργου - Ολυμπιακός Λίμνης 1 - 1

Με ισόπαλο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε σήμερα ο αγώνας της ΑΕΚ Νέου Πύργου με τον Ολυμπιακό Λίμνης, στο γήπεδο της Αιδηψού για την 10η αγωνιστική της Γ΄ Κατηγορίας της Εύβοιας στο Βορά.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η ΑΕΚ Νέου Πύργου βράβευσε τιμής ένεκεν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή αλλά και πρωταγωνιστή σήμερα του Ολυμπιακού Λίμνης Χρήστο Μακαντάση, που για 30 και χρόνια, έχει υπηρετήσει τόσο την ΑΕΚ Νέου Πύργου σαν ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής, όσο και του Βυζαντίου. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Χρήστος αγωνίστηκε τόσο στο Βυζάντιο όσο και στην ΑΕΚ Νέου Πύργου, ενώ ήταν αυτός που διατήρησε την ομάδα της ΑΕΚ επί μία εξαετία. 

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας «Μακαντού (το προσωνύμιο του Χρήστου Μακαντάση) σε ευχαριστούμε για όλα»

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ με τον ο Δημήτρη Χουβαρδά στο 9ο λεπτό. Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Κυριάκος πραγματοποίησε σέντρα από τα δεξιά και αποκρούει ο τερματοφύλακας της Λίμνης και στην επαναφορά πλάσαρε ο Χουβαρδάς, 1-0.

Η Λίμνη  έφερε τον αγώνα στα ίσια όταν έκανε ένα γέμισμα ο Μακαντάσης και απο κακή εκτίμηση της άμυνας του Πύργου, την μπάλα πήρε ο Παναγιώτου  που βρέθηκε τετ τα τετ με τον Φενερλή και πλάσαρε προς τα δίχτυα, 1-1.

Διαιτησία: Πόγκας (Ντόβολης - Νέγρης)

ΑΕΚ Νέου Πύργου (Παύλος Φαράντος): 
Φενερλής, Δ. Παπαγιαννόπουλος, Μπασμπάνος, Σουρίλας, Μαμάνης, Τζιντοντάι, Ντέντης, Κεραμιδάς (60′ Δ. Παπαγιαννόπουλος), Ζερζελίδης (86′ Μηνάς), Κυριάκος, Χουβαρδάς (86′ Μάντης).

Ολυμπιακός Λίμνης (Βαγγέλης Μπεκάκος): 
Ευσταθίου, Ξυδιάς (67′ Ζησιμάκης), Σ. Μακαντάσης (86′ Χρυσάνθης), Χαρτσάς, Χ. Μακαντάσης, Κάβουρας, Γαρυφάλλου (86′ Ζούτσος), Κυριακού (55′ Πολίτης), Ξυράφης, Παναγιώτου, Ντάνης (55′ Σιλιβέρδης).