Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΣ Αγδινών - Ολυμπιακός Λίμνης 4-1


Άνετη νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα των Αγδινών με 4-1 επι του Ολυμπιακού Λίμνης, για την 9η αγωνιστική . Με τη σημερινή τους νίκη οι γηπεδούχοι ανεβαίνουν στους 12 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Λίμνης παραμένει στους 6.

Η ομάδα των φιλοξενούμενων κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Παναγιώτου, 0-1, ενώ λίγο πριν ο Δημήτρης Μαυρούτσικος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά μιας και έπαθε θλάση. Στη συνέχεια η Λίμνη έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο λόγο και δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους έφεραν τον αγώνα στα ίσια με τον Κουρομιχελάκη που σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, 1-1, σκορ που ήταν και αυτό του ημιχρόνου.

Στο 56΄ οι Αγδίνες διπλασίασαν τα τέρματα τους με πλασέ του  Γαλιατσάτου, μετά από ωραίο συνδυασμό της επίθεση των γηπεδούχων, 2-1.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 74΄ έκανε το 3-1 με σουτ έξω από την περιοχή, και τελικά στο 87΄ ο Ντίνος Πετράκος, μετά από ανταλλαγή της μπάλας, ήταν ο τελικός της αποδέκτης και από δεξιά θέση στην περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτησία: Ρουμπής (Κασομούλης - Ρούσσης)


ΑΣ Αγδινών (Θανάσης Λάντζος): 

Καπώνης, Χ. Βαλμάς, Ι. Νάτσιος, Λ. Μαυρούτσικος (17′ Αθανασίου), Χ. Μαυρούτσικος, Κρυσταλόγιαννης, Γαλιατσάτος (82′ Δούμας), Γαβριήλ, Γερογιώργης (61′ Μπαρμπούνης), Κ. Πετράκος, Κουρομιχελάκης.


Ολυμπιακός Λίμνης (Βαγγέλης Μπεκάκος): 

Ευσταθίου, Ντάνης (68′ Κυριακού), Ξυράφης, Χαρτσιάς, Χ. Μακαντάσης, Κάβουρας, Σ. Ξυδιάς, Σ. Μακαντάσης, Γαρυφάλλου (79′ Ζούτσος), Παναγιώτου. Λ. Ξυδιάς (79′ Ζησιμάκης).