Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Άρτεμις Φρέναρε τα Κριεζά

Η Αρτεμις φρέναρε τα Κριεζά αποσπώντας ισοπαλία με 2-2 σε ένα αγώνα που τα Κριεζά προηγήθηκαν με 2-0, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και τελικά ισοφαρίστηκν στο 88' του αγώνα.

Με πολύ δυνατό άνεμο στο γήπεδο Αυλωναρίου ξεκίνησε ο αγώνας Άρτεμις Αγ. Γεωργίου - ΑΟ Κριεζών με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Οι φιλοξενούμενοι  άρχισαν σιγά σιγά να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 10' απείλησαν όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Περιβολάρη έδιωξαν οι αμυντικοί της Αρτεμις πάνω στην γραμμή.

Στο 19' τα Κριεζά  κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με γκολ που σημείωσε ο Τσαρούμης Στ. 0-1.

Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τα Κριεζά να προηγούνται με 0-1.

Στην επανάληψη τα Κριεζά μπήκαν δυνατά και έχασαν στο πρώτο δεκάλεπτο δυο μεγάλες ευκαιρίες να αυξήσουν το σκορ.

Στο 50' σε δυνατό σουτ του Πιλάτη, ελάχιστα άουτ και στο 55' ο Τσαρούμης Στ. από πλεονεκτική θέση αστόχησε.

Ότι δεν κατάφεραν στις δυο ευκαιρίες τα Κριεζά το κατάφεραν στο 53' με εξαιρετικό κοντινό πλασέ του Πιλάτη διαμορφώνοντας το 0-2.

Στο 68' η Άρτεμις κέρδισε πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Λυκούρη στην περιοχή το εκτέλεσε ο Μωραίτης και μείωσε το σκορ 1-2.

Πίεσαν τα Κριεζά μετά το εύθραυστο σκορ και είχαν μέσα σε ένα τρίλεπτο 72'-75' δυο ευκαιρίες σε δυνατά σουτ του Πιλάτη αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Στο 90' η Αρτεμις σημείωσε την ισοφάριση με μακρινό σουτ (με την βοήθεια και του αέρα λίγο μετά το κέντρο) του Φιλάου 2-2 στο μοναδικό σουτ στο δεύτερο μέρος της Αρτεμις.

Μέχρι την λήξη δεν άλλαξε κάτι και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2 και τα Κριεζά να χάνουν κι άλλο έδαφος στο κυνήγι του τίτλου.

Αρτεμις Αγ. Γεωργίου. (Δημ. Καντάρης): Ζαχαριάς, Αϊδίνης, Μωραΐτης (82′ Καραπατής), Μπουλής, Βασιλείου, Μούντριχας, Καντάρης (90’+3′ Θαρρουνιάτης), Ρήγας, Ψαρούλης (67′ Φυλάος), Τσαούσης, Κούκος (67′ Βουμβλινόπουλος).

ΑΟ Κριεζών. (Βασ. Καρατζάς) Καπενής, Γ. Τσαρούμης, Σ.Α. Αθανασίου, Τσάλας, Α. Αθανασίου (60′ Τσαλιαγκός), Μπάνος, Σ. Τσαρούμης, Πιλάτης, Περιβολάρης, Σ.Μ. Αθανασίου.