Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

"Φρέναρε" τον Αμαρυνθιακό η Αιδηψός


Μεγάλη νίκη με 4-2 πέτυχε η Αιδηψός επί του πρωτοπόρου Αμαρυνθιακού στον δεύτερο αγώνα του δεύτερου γύρου της 17ης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας. Οι φιλοξενούμενοι  σήμερα γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα από μια ομάδα που έδειξε να το θέλει πολύ, είχε πείσμα και αγωνιστικότητα και έκανε «δώρο» τη νίκη της στον προπονητή της Θανάση Αναγνώστου για την  πρόσφατη ονομαστική του εορτή.  Η Αμάρυνθος σήμερα έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι και σίγουρα έχει σημασία η νίκη της Αιδηψού, αλλά και η θέση των πρωτοπόρων μόνο τυχαία δεν είναι.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Αιδηψού είχε σχεδόν απόλυτη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας ευκαιρίες και καταφέρνοντας στο τέλος της περιόδου να μπεί μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν το ρυθμό τους και αν και δυο φορές έμειναν πίσω στο σκορ, κατάφερα να ισοφαρίσουν. Όμως η Αιδηψός που έδειξε να θέλει το αποτέλεσμα, με άλλα δύο γκολ πήρε το πολύτιμο τρίποντο της νίκης.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Νίκο Ζαλάβρα, τον αδικοχαμένο πρόεδρο της ΑΕ Ιστιαίας που σήμερα τελέσθηκε παρουσία πολύ κόσμου η εξόδιος ακολουθία.

Στο 9΄ ο Μαυρούτσικος τραυματίστηκε στο κεφάλι και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Σούμπαση, ενώ στο 22΄ ο Φώτου με μακρινό σουτ ανάγκασε τον Φαλαγγίτη με ωραία εκτίναξη να διώξει σώζοντας την εστία του.  Στο 32΄ ο Ζουζουλής με δυνατό σουτ έψαξε τα δίχτυα με τον Φαλαγγίτη να διώχνει σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του η μπάλα μπήκε στην περιοχή όπου ο Ζουζουλής με πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η μόνη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήλθε στο 44΄μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Μήτρου, που βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Μέλι Μπιμπάι.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γάσπαρης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή όπου ο Μακρής με προβολή την έστειλε στα δίχτυα του Φαλαγγίτη βάζοντας μπροστά την Αιδηψό, 1-0.

Στο 58΄ ο Μώρος εκτελεί φάουλ και ο Τόρα με το κεφάλι στην στέλνει στον Μέλι Μπιμπάι που μπλοκάρει σταθερά.

Στο 65΄ ο Μώρος εκτελεί κόρνερ και ο Τόρα με το κεφάλι καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια, 1-1.

Στο 70΄ ο Γάσπαρης με εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στον Μακρή που από κοντά με πλασέ κάνει το 2-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο σημερινό του τέρμα.

Στο 72΄ ο Κοτρογιάννης έξω από την περιοχή αιφνιδιάζει τον Μέλι Μπιμπάι που αν και  έπεσε σωστά, δεν κατάφερε να σώσει την εστία του, φέρνοντας και πάλι τον αγώνα στα  ίσια, 2-2.

Στο 83΄ ο Γάσπαρης εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας σουτάρει από την περιοχή για τα δίχτυα, με τον Φαλαγγίτη «να μένει άγαλμα», βάζοντας και πάλι την Αιδηψό μπροστά στο σκορ, 3-2.

Στο 90΄ ο Κυριακού με προσωπική του προσπάθεια περνά δυό αμυνόμενους και τελικά τριπλάρει και τον Φαλαγγίτη και σε άδεια εστία κάνει το τελικό 4-2, στέλνοντας συμπαίκτες του και κερκίδα «στον έβδομο ουρανό» με έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΣΣ: θα ακολουθήσει ανάρτηση με δηλώσεις τοω Σωτήρη Μακρή και των προπονητών των δύο ομάδων.

Διαιτησία: Τουλούμης, Πριόνας-Α. Ιωάννου.

ΑΟ Αιδηψός (Θαν. Αναγνώστου): 

Μπιμπάι, Φώτου, Γάσπαρης, Ε. Γιουκάι, Πατσής, Μαυρούτσικος (16' λτ Σούμπασης), Μ. Σουλιάδης, Γ. Σουλιάδης, Κυριακού, Ζουζουλής (77' Καρατζούδης), Μακρής (88' Αναστασιάδης).


Αμαρυνθιακός
(Δ. Βαλκάνος): 

Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος Ρούσσος (68' Τάκο), Ζουλιώτης, Σελ. Μυρτέζα, Χαλιώτης, Σεϊνταράς, Σιαράπης, Γκέρσι Τόρα, Ι. Μώρος, Ανδρ. Μήτρου (68' Αντ. Κοτρογιάννης).