Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ευβοϊκός Γουβών - ΑΕΚ Νέου Πύργου 0-4

Στην εξ΄ αναβολής 12η αγωνιστική της Γ΄ Κατηγορίας της Εύβοιας στο βορά, η ΑΕΚ Νέου Πύργου επιβλήθηκε στο Αρτεμίσιο του Ευβοϊκού Γουβών με 4-0.

Με τη σημερινή της νίκη η ομάδα του Νέου Πύργου βάζει ισχυρές βάσεις για την συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στην Β΄  Κατηγορία, μιας και βρέθηκε τρεις  βαθμούς μπροστά από τις Αγδίνες που θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη αγωνιστική. 

Να σημειώσουμε πως η ομάδα των Γουβών βρέθηκε στο γήπεδο με 11 ακριβώς ποδοσφαιριστές και ήταν πέρα για πέρα αξιόμαχος, ακόμα και όταν έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές (λόγω τραυματισμών).

Η ομάδα του Φαράντου είχε τις πρωτοβουλίες σε όλο σχεδόν τον αγώνα, έχοντας αρκετές ευκαιρίες. Κάτι όμως η άμυνα των Γουβών, κάτι η αστοχία των ποδοσφαιριστών της, μέχρι το πρώτο ημίωρο δεν είχε βρεί στόχο. Απο την άλλη ο Τσαϊνης σήμερα είχε μια σχετικά εύκολη ημέρα!

Μάλιστα στο 29΄ και στο 30΄ ο Στέλιος Παπαγιαννόπουλος έχασε δύο καλές στιγμές, με την μπάλα να βγαίνει λίγο άουτ.

Στο 31΄ όμως η πίεση βρήκε διέξοδο σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Ευαγγελόπουλου, με τον πορτιέρο των Γουβών να αποκρούει τελικά βρισκόμενος στο έδαφος και η μπάλα να στρώνεται στον Στέλιο Παπαγιαννόπουλο που από κοντά με δυνατό σουτ βρήκε τα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ, 0-1, σκορ με το οποίο και ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίωρο του δεύτερου μέρους κύλησε σχεδόν στο ίδιο πλαίσιο, και ο αγώνας διαμορφώθηκε τελικά στο τελευταίο τέταρτο. 

 Συγκεκριμένα ο Γιάννης Ντέντης στο 75΄ έκανε το 0-2 και πέντε λεπτά μετά ο Στέλλιος Παπαγιαννόπουλος  βρήκε για δεύτερη φορά σήμερα τα δίχτυα των γηπεδούχων, 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε τελικά ένα λεπτό πριν το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα, με τον Σταματόπουλο να κάνει το 0-4.

Διαιτησία: Λιαγκάκης (Δασκαλόπουλος – Καραβά)


Ευβοϊκός Γουβών (
Παναγιώτης Κολονιώτης): 

Ευαγγελόπουλος, Ιωσήφ, Ι. Κομποθανάσης, Κερασιώτης, Κουβέλης, Κουρταλής, Γιάγκος, Γαγαλής, Νάτσιος, Δημουλάκης, Ραβανός.


ΑΕΚ Νέου Πύργου
(Παύλος Φαράντος): 

Τσαΐνης, Δ. Παπαγιαννόπουλος, Μαμάνης (55′ Σταμούλος), Σουρίλας (55′ Θ. Κομποθανάσης), Αλεξίου, Τζιντοντάι (65′ Μάντης), Ντέντης, Κεραμιδάς (65′ Σταματόπουλος), Σ. Παπαγιαννόπουλλος,, Κυριάκος, Ζερζελίδης (46′ Μπασμπάνος).