Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κ 14 Μικτή Φθιώτιδας Μικτή Ευβοίας 0-1

Η Μικτή Ευβοίας Κ 14 παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο επικράτησε της Μικτής Φθιώτιδας στο γήπεδο Καλυβίων με ένα γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα και πήρε τη νίκη και το τρίποντο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Εύβοια να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα στο πρώτο 20λεπτο έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Στο 14' σε τετ-ατε του Μαντή, στο 18' επίσης ο Κορδώνης μόνος του απέναντι από τον γκολκίπερ δεν ευστόχησε. Η Εύβοια συνέχισε να έχει καλό ρυθμό αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητα της , ενώ λίγο πριν το τέλος έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Μαντή. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε ισόπαλες τις ομάδες χωρίς γκολ 0-0.

Στην επανάληψη και πάλι οι μικροί της Εύβοιας είχαν τον έλεγχο στο πρώτο εικοσάλεπτο και μάλιστα είχαν μια μεγάλη ευκαιρία στο 42' με τον Βαλτά που από πλεονεκτική θέση ήταν άστοχος.

Τελικά η ανωτερότητα της Εύβοιας καρποφόρησε στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν ο Μαντής τροφοδότησε τον Καράμπουλη που από κοντά πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα 0-1 και αναπτέρωσαν τις ελπίδες για πρόκριση της Μικτής Ευβοίας Κ 14 που θα παίξει τη πρόκριση της την τελευταία αγωνιστική στο Καρπενήσι, (θέλει νίκη) ενώ και το άλλο αποτέλεσμα Βοιωτία-Φθιώτιδα θα κρίνει την πρόκριση( θέλει να μην χάσει η Βοιωτία).

Κ14 Μικτή Φθιώτιδας (Νίκος Τσικράς)

Πιτσίκας, Παπαλουκάς, Μπουντούρις, Κρίντας, Χαρτοδιπλωμένος, Τσολακίδης, Μπακογιάννης, Τσιγαρίδας, Τόσκα, Κοντέλας, Νέλλας,  ( Αλεξίου, Σινάνι, Καλογερίδης, Παντζιάς, Καραίσκος, Νιώρας, Τσανής, Δελεζάκης, Παπαστάμος.)

Μικτή Ευβοάς Κ 14. (Καπνίσης, Ακριτίδης, Σπυρόπουλος, )

Βασιλείου, Κολιοφούτης, Λιάπης, Καράμπουλης, Σιαμπαλιώτης, Ευθυμίου, Κορδώνης, Παπαχριστόπουλος,(44' Σταματίου) Μαντής, Περάϊ.  (12' Βαλτάς) Μήτρου.( Παπαευθυμίου, Περγόπουλος, Πίσχινας, Καρατζίκης, Μπαζώτης, Μπαρόλας, Θαλασσινός).

Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής

ΩραΓήπεδο Αγώνας                      Αποτ    
12:00 Κ 14 Καλυβίων Λαμίας    Φθιώτιδα- Εύβοια      0-1 
12:00 Κ 14Αγ Γεωργ. ΒοιωτίαςΒοιωτία - Ευρυτανία 8-0

Βαθμολογία Κ 14 5η αγωνιστική

ΘΟμάδαΑγ Νικ Ισ  Ητ Δ-Τ    Βαθ 
1   Μικτή  Βοιωτίας541020-1 13
2Μικτή Φθιώτιδας 522110-1   8
3Μικτή Ευβοίας5212  8-7   7
4Μικτη Ευρυτανίας50060-28   0

6η αγωνιστική τελευταία

ΩραΓήπεδο         Αγώνας                      Αποτ    
12:00 Κ 14    Ευρυτανία - Εύβοια    -
12:00 Κ 14Βοιωτία-Φθιώτιδα-