Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κ 14 Με τεσσάρα ολοκλήρωσε η Μικτή Ευβοίας

 Η Μικτή Ευβοίας παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο επικράτησε στο Δημ Στ. Καπενισίου της Μικτής Ευρυτανίας με 0-4 σε ένα αγώνα που η Εύβοια επέβαλε τον ρυθμό της, ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε την νίκη.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Μικτή Ευβοίας να επιβάλει από την αρχή τον ρυθμό της παίρνοντας τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε στο 11' να προηγηθεί στο σκορ όταν μετά από σέντρα ο Μαντής με κεφαλιά σημείωσε το 0-1.

Η πίεση της Εύβοιας που έπαιζε εξαιρετικά συνεχίστηκε και στο 29' διπλασίασε τα τέρματα της με σκόρερ τον Βαλτά με εξαιρετικό πλασέ 0-2.

Η υπεροχή της Εύβοιας συνεχίστηκε το πρώτο μέρος που στην λήξη του βρήκε την Εύβοια να προηγείται με 0-2.

Στην επανάληψη και πάλι η Μικτή Ευβοίας μπήκε με δυνατό ρυθμό και γρήγορα στο 46' ο Μαντής με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ 0-3.

Στο 66' ο Περγόπουλος ολοκλήρωσε την νίκη της Εύβοιας πετυχαίνοντας το τελικό 0-4

Μικτή Ευρυτανίας.  (Τσιγαρίδας)

Μπούκας, Λάππας, Τριανταφύλλλου Γρ, Τριανταφύλλου Παν, Τσουκαλάς, Πετρόπουλος, Πόλου, Κουτρομάνος, Τσιλίκας, Τριανταφυλλόπουλος,  Παπαδοκωστόπουλος,( Τσάρας, Κουκλάρας, Μπόνιας, Κοπάνης, Βρέκος, Λάππας, Θεοδωρογιάννης, Μπαλτάς,). 

Μικτή Ευβοίας. (Σπυρόπουλος, Ακριτίδης, Καπνίσης):

Βασιλείου, Κολιοφούτης, Λιάπης, Καράμπουλης, Σιαμπαλιώτης, Ευθυμίου, Μήτρου, Καρατζίκης, Βαλτάς, Περάϊ, Μαντής. (Περγόπουλος, Παρασκευάς, Μούτσιος, Μπαρόλας, Πίσχινας, Γκίκας, Ζαούρης, Λύκος, Μπάρδης).

Βαθμολογία Κ 14 6η αγωνιστική

ΘΟμάδαΑγ Νικ Ισ  Ητ Δ-Τ    Βαθ 
1   Μικτή  Βοιωτίας651022-116
2Μικτή Ευβοίας631212-710
3Μικτή Φθιώτιδας 622210-3  8
4Μικτη Ευρυτανίας60060-32  0