Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συντονισμός για την 22η ανάβαση Κύμης.

 Ξεκίνησε ο συντονισμός για την  προετοιμασία για την 22η ανάβαση Κύμης. Για τον σκοπό αυτό βρέθηκαν στο Δημαρχείο Κύμης ο Πρόεδρος και αλυτάρχης των αγώνων Δημ. Χιωτίδης, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Νίκος Πασαλής και ο Γεν. Γραμματέας  της Start Line Γιώργος Παπαδόπουλος της διοργανώτριας Λέσχης  και συζήτησαν για την προετοιμασία της Ανάβασης Κύμης 🏁🏁🏁

25 (Σάββατο)&26 (Κυριακή) Μαΐου 2024!!!

Δήμος Κύμης - Αλιβερίου !!! Συντονισμός και προετοιμασία!!!

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας Κύμης και τον πρώην αντιδήμαρχο Κύμης κ.Αλέξανδρο Θεοδώρου,τον κ.Χιωτίδη πρόεδρο  Start Line  τον κ.Πασσαλή ειδικό σύμβουλο Start Line  και τον κ Παπαδόπουλο γραμματέα Start Line.

Μπορεί να είναι νωρίς, όμως μετά την σημερινή μας συνάντηση η Κύμη κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25-26 Μαΐου 2024 θα διεξαχθεί η 22ή Ανάβαση Κύμης που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line και τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Η Ανάβαση Κύμης είναι ένας αγώνας που έχει αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια τόσο από τους αγωνιζόμενους όσο και από τους θεατές.

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line, με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις ώστε η αγαπημένη ανάβαση όλων να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για ακόμη μια χρονιά.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!