Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακάθεκτος ο Αγ Λουκάς 4-0 την Κύμη

 Ο Αγιος Λουκάς μια αγωνιστική πριν την λήξη της κανονικής περιόδου επικράτησε άνετα του ΑΟ Κύμης, σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι απέναντι στην Κύμη των πολλών απουσιών και φυσιολογικά ήρθε η ήττα από ανώτερο αντίπαλο.

Ο Αγ. Λουκάς έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής σε 17 αγώνες ισάριθμες νίκες και ετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής στα Κριεζά που το αποτέλεσμα του θα παίξει ρόλο στην βαθμολογία μπόνους που θα μεταφέρουν οι νομάδες στα μπαράζ ανόδου με αντιπάλους τα Κριεζά, τον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου και την Αναγέννηση Αφρατίου.

Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 23' με γκολ που σημείωσε ο Κιούσης 1-0.

Στο 27' ο Φέλερης Ν διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων πετυχαίνοντας το 2-0.

Στο 58' ο Γκαρούτσος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σημειώνοντας το 3-0. 

Το τελικό 4-0 πέτυχε στο 72' ο Μάλλιος που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΑΟ Αγ. Λουκά. (Δημ. Γούναρης): Τζανής, Κιάτος (80′ Φωτιάς), Γκαρούτσος,  Φελέρης Π., Λάμπρου, Μάλλιος, Κιούσης (65′ Μπόκαρης),  Φελέρης Ν., Ισούφ (65′ Ζώγας), Νικολάου (80′ Κοτολλάκου), Κωτσής (50′ Ρέτσας).

ΑΟ Κύμης.(Δημ. Παππάς): Γεραντώνης, Γέραλης, Γεωργίου (70′ Λίλα), Δαφνής, Μ. Ντέντια, Μπενέτος, Πεταχτής, Λ. Ντέντια (85′ Τσιπολίτης), Τουμπάνος, Ρέτσας (60′ Κριτσιμηλιός), Καράπας.