Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Αιδηψός - ΑΠΣ Σταυρού 4-1

 Για την 19η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας η Αιδηψός επιβλήθηκε του Σταυρού με 4-1.

Η ομάδα του Αναγνώστου προηγήθηκε στο 17΄ με τον Γάσπαρη να εκτελεί κόρνερ και η μπάλα να φτάνει στον Ζουζουλή που με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, 1-0.

Λίγο πρίν και οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή χάνοντας καλές ευκαιρίες, με αυτή του Σταυρού να σταματάει  στο δοκάρι του Μέλι Μπιμπάι.

Δυο λεπτά μετά ο Ζουζουλής εκτέλεσε σέντρα «διαβήτη» και βρήκε το κεφάλι του Κυριακού που με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε στο 19΄  τα τέρματα των γηπεδούχων, 2-0.

Στο 35΄ ο Μακρής με δυνατό σουτ ψάχνει τα δίχτυα αλλά ο Καρκαλής του λέει «όχι» αλλά στην επιστροφή της μπάλας στον Ζουζουλή, με δυνατό σουτ πέτυχε το 3-0 και το δεύτερο προσωπικό του γκολ, σκορ που ήταν και αυτό του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 61΄ η ομάδα του Κιαπέκου είχε άλλο ένα δοκάρι  μετά από σουτ του Τζαμίχα.

Στο 76΄ η ομάδα της Αιδηψού μετά από πετυχημένη εκτέλεση από την άσπρη βούλα του Μακρή, έκανε το 4-0.

Η ομάδα του Σταυρού κατάφερε απλά να μειώσει στο 85΄ με τον Χουλιάρα σε μια στιγμή ποδοσφαιρικής ένδειξης του «ευ αγωνίζεσθε» με  όλη σχεδόν την κερκίδα να δίνει τα συγχαρητήρια στην πολύ καλή προσπάθεια του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων.

Πριν από τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αποστόλη Αποστολίδη

Διαιτησία: Πόγκας (Δάλλας – Παλούμπης)


ΑΟ  Αιδηψός
(Θανάσης Αναγνώστου): 

Μ. Μπιμπάι (87′ Δ. Σουλιάδης), Φώτου (87′ Αναστασιάδης), Γάσπαρης, Ε. Γιουκάι, Πατσής, Σούμπασης, Μ. Σουλιάδης (80′ Μαυρούτσικος), Ι. Σουλιάδης, Κυριακού, Ζουζουλής (78′ Καρατζούδης), Μακρής (87′ Καραγκούνης).


ΑΠΣ Σταυρού (Νίκος Κιαπέκος): 

Καρκαλής (81′ Χαλαστάρας), Βογιατζήε, Χασάνδρας, Μπίτζος, Καλογιάννης, Σεΐτης (46′ Καλογιάννης), Χατζηαντωνίου, Σπανός, Ντούμας (81′ Χουλιάρας), Γραμματικόγιαννης, Τζαμίχας.