Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Δύστος πέρασε από τα Στύρα.

 Ο Δύστος πέρασε άνετα από τα Στύρα επικρατώντας με 4-2 σε ένα αγώνα που ο Δύστος το καθάρισε στην ουσία στο πρώτο ημίχρονο που σημείωσε τρία γκολ ενώ είχε τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος παρά την αντίδραση των Στύρων.

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Δύστος έδειξε τις προθέσεις του αφού στο 9' με γκολ που σημείωσε ο Στουραίτης άνοιξε το σκορ 0-1.

Στο 13' ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 0-2.

Αντέδρασαν οι γηπεδούχοι με τα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκαν, προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα στο πρώτο ημίωρο  του αγώνα.

Μάλιστα ο Δύστος που έπαιζε σοβαρά και ήταν καλύτερος τριπλασίασε το τέρματα του στο 34' με γκολ που σημείωσε ο Πάσχος 0-3.

Δύο λεπτά αργότερα 35' σε μια σέντρα στην περιοχή του Δύστου η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό Χαραλάμπους και κατέληξε στα δίχτυα του Αντώνενα για να μειώσουν τα Ν. Στύρα σε 1-3. 

Η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε κυρίαρχο τον Δύστο που πέτυχε τρία γκολ και είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες σε τετ-ατε του Μαστοκώστα Γ. 

Στην επανάληψη ο Δύστος είχε την κατοχή και έλεγχε τον αγώνα αλλά στο  86' τα Ν. Στύρα κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Περουτσέας μειώνοντας σε 2-3.

Την τελευταία λέξη όμως την είπε ο Γ. Μαστροκώστας που στο 90' σημείωσε το τελικό 2-4

Ν. Στύρα.( Μιλ Καρατζάς): Ρούπας, Κάρο, Μπούλουκος (80′ Κρέστας), Πλίτσης, Ματζώρος, Ντούνης, Ά. Αλιάι, Φεϊζάι, Περουτσέας, Στούπας, Τζώρτζης.

ΑΟ Δύστου. (Β.. Φωτιάς):  Αντώνενας, Πιλάτης, Τσάλας (81' Κιούσης), Αναστασίου, Χ. Μαστροκώστας, Χαραλάμπους, Πάσχος (81'Λικάϊ), Μάλλιος (63' Σ.Λικάϊ), Στουραΐτης (63' Κοτολλάκου), Γ. Μαστροκώστας, Μανδράκας (91' Μωλές).

Ρεπορτάζ: Αν. Αναστασίου