Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Ιστιαία νίκησε με Μαρνέζο, Σταθαρά και Πετή

 Σημαντική νίκη με βαθμολογική και ψυχολογική σημασία πέτυχε σήμερα η ΑΕ Ιστιαίας «απέναντι» στον Απόλλωνα Ερέτριας με 3-2, σε έναν αγώνα αμφίρροπο που είχε εναλλαγές στο σκορ καθώς και ΤΡΙΑ πέναλτι!

Με τη σημερινή της νίκη η ομάδα της Ιστιαίας ανεβαίνει στους 31 βαθμούς και φαίνεται να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, αφού βρίσκεται μακριά από την «διακεκαυμένη ζώνη» του υποβιβασμού.

Στο    37΄ο νεαρός Αργύρης Μαρνέζος κέρδισε πέναλτι που ανέλαβε και εκτέλεσε εύστοχα  ο Γιώργος Πετής, ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους, 0-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ερέτριας  κέρδισε και αυτή πέναλτι που εκτέλεσε στο 53΄ εύστοχα ο Κωνσταντάγκας, φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια, 1-1.

Όμως λίγο αργότερα ο Σταθαράς, στο 57΄, ήταν αυτός που κέρδισε το τρίτο πέναλτι του αγώνα και ο Γιώργος Πετής κλήθηκε για δεύτερη φορά να το εκτελέσει και να κάνει το 1-2 από την άσπρη βούλα.

Στο 78΄ ο Απόλλωνας βρέθηκε με την μπάλα στην πλάτη της άμυνας της Ιστιαίας και με τον Δ. Τσούτση έφερε με σουτ και πάλι τον αγώνα στα ίσια, 2-2.

Οι παίκτες όμως της Ιστιαίας έδειξαν πως ήθελαν το αποτέλεσμα και μη έχοντας πει την τελευταία τους λέξη, στο 84΄ ο Σταθαράς έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε τον Μαρνέζο που εύκολα σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

Διαιτησία:  Βελέντζας (Κωνστάντιος – Σέρρας)

Απόλλων Ερέτριας (Γιάννης Καρβέλης): 

Παν. Μπασινάς, Π. Τσούτσης, Θανάσι, Καρλατήρας, Πετράκης, Ζουρμπουλής (66′ Λ. Κιάκης), Μπαλάκας (76′ Πομαρές), Κ. Τσούμαρης (46′ Νικολάου), Χ. Τσούμαρης, Κωνσταντάγκας, Δ. Τσούτσης.

ΑΕ Ιστιαίας  (Στάθης Κατσικογιάννης): 

Παναγιωτόπουλος, Βούλγαρης (75′ Γλύκος), Φλέβας, Τοουρφέ, Μάλλιαρης, Πετής (94′ Πανταζής), Τζαφεράι, Καλιβάτσι, Δήμου (86′ Κασσικός), Μαρνέζος, Σταθαράς (94′ Αντωνίου).