Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Ε.Π.Σ έκοψε την πίτα του Βορά

H ΕΠΣ Εύβοιας έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για την Βόρεια Εύβοια σε καφέ της πλατείας Ιστιαίας.
Παρόντες μέλη της Διοίκηση της ΕΠΣΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιάννη Ρέτσα, του Δημάρχου Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά, αντιδημάρχων του Δήμου, του Αντιδημάρχου κου Σκοπελίτη του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, του Προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Εύβοιας Θανάση Παπακυριάκου, ο κος Φώτης από την επιτροπή Διαιτησίας, καθώς και εκπρόσωποι από τα περισσότερα ποδοσφαιρικά σωματεία της Β. Εύβοιας.

Ο κος Ρέτσας στην αρχή ζήτησε να πραγματοποιηθεί  ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του πρόωρα χαμένου Νίκο Ζαλάβρα και στη συνέχεια έκανε απολογισμό του έργου της ΕΠΣΕ.

Αμέσως μετά  ο αντιπρόεδρος της ΑΕ Ιστιαίας Βαγγέλης Γεροστάθης αναφέρθηκε σύντομα στο έργο του χαμένου προέδρου της ομάδας της Ιστιαίας. Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Δημάρχου Ιστιαίας Αιδηψού κου Κονζτιά, που αναφέρθηκε και στο έργο της δημ. Αρχής σε σχέση με τα γήπεδα της περιοχής.
Στη συνέχεια χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος κος Σκοπελίτης του όμορου δήμου, που αναφέρθηκε και αυτός σύντομα στα έργα του δήμου για τα γήπεδα ευθύνης του.
Ακολούθησε η κοπή  της πίτας και η ομάδα της Ιστιαίας ήταν η τυχερή που κέρδισε 200 ευρώ, με κλήρο που τράβηξε ο κος Κοντζιάς. Δωρεάν διαιτησία κέρδισε ο Ακρτάτητος Κεχριών, ενώ μπάες κέρδισαν ο Αρτεμησιακός, ο ΑΣ Αγδινών και ο Ευβοϊκός Γουβών.

ΣΣ: Θα ακολουθήσει ανάρτηση με Video από την εκδήλωση