Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με νίκη εγκαινίασε το «νέο» του γήπεδο

Με νίκη ολοκλήρωσε σήμερα την 18η αγωνιστική ο Ατρόμητος Βασιλικών με 1-0 επι του Ερμή Πηλίου, στον πρώτο αγώνα της ομάδας στο ανακατασκευασμένο του γήπεδο που μετά από δυόμισι χρόνια ξαναδόθηκε σε χρήση (είχε καεί στη μεγάλη πυρκαγιά  της Βόρειες Εύβοιας το καλοκαίρι του 2021). Ένας αγώνας που παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι κύλισε χωρίς τέρματα μέχρι το 79΄  όπου ο Ηλίας Στεργίου  έδωσε την νίκη στον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα ο αγώνας ήταν δυνατός, χωρίς τη μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος που τελείωσε με λευκή ισοπαλία. Να αναφέρουμε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων σε ακύρωση γκολ σαν οφσάιντ στο 30'.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος είχε αρκετές καλές στιγμές, με τους Στεργίου, Γοργομάτη και Γιαννακάρα, με τον Χρήστο Καρατσόλια να κρατά το αποτέλεσμα με τις σωτήριες επεμβάσεις του.

Αυτά μέχρι το 79΄ όπου ο Ηλίας Στεργίου με ανάποδη κεφαλιά βρήκε τα δίχτυα του Ερμή και έδωσε με αυτό το γκολ τη νίκη στους γηπεδούχους, 1-0.

Στη συνέχεια το Πήλι προσπάθησε να πιέσει, χωρίς όμως να γίνει επικίνδυνο για τους γηπεδούχους. Από την άλλη ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε και πάλι έντονα σε φάση ανατροπής του Γιαννακάρα, ζητώντας την εσχάτη των ποινών, με τον ρέφερι να έχει άλλη άποψη.

Για τους γηπεδούχους διακρίθηκε σήμερα ο Στεργίου, αλλά ήταν πολύ καλοί και ο Δημ. Αντωνίου,  Γιώργος Περήφανος και  Δημ. Σελίμης.  Από πλευράς Ερμή Πηλίου σίγουρα ήταν κορυφαίος ο τερματοφύλακας Χρήστος Καρατσόλιας με τις σωτήριες επεμβάσεις του, αλλά και ο Κούκα.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κούκουρα (Ντόβολης Ε - Ακριώτης)


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ (Σωκράτης Πολίτης): 

Μ. Αντωνίου, Ιωάννου (66′ Α. Θεοχάρης), Κρυσταλόγιαννης (66′ Ν. Περήφανος), Γ. Περήφανος, Δ. Αντωνίου, Σελίμης, Πολίτης (78′ Βαλτάς), Στεργίου, Γιαννακάρας, Β. Γαβριήλ (87′ Ευσταθίου), Γοργομάτης.


ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ (Γιώργος Κουτσουφλάκης): 

Καρατσόλιας, Δανέλης, Σοφρώνης, Ντούκα (85′ Κούκα), Τσιπτσής (68′ Μουρτζάκης), Σεχάι, Μπίρμπας, Καλλάης, Χ. Γαβριήλ, Δ. Παπαγεωργίου, Καρατζάς.