Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δημ. Βαλκάνος: Καλή συνέχεια Πρωταθλητές

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό , η συνεργασία μου με την ομάδα του Αμαρυνθιακού ολοκληρώθηκε . . προφανώς όχι με κοινή απόφαση όπως αναφέρεται. 

Θα ήταν μεγάλη μου παράλειψη να μην ευχαριστήσω το πρώην πρόεδρο Νίκο Κατση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου να αναλάβω το καλοκαίρι τα ηνία της ομάδας και να δημιουργήσουμε αυτό το σύνολο. 

Επιπλέον να ευχηθώ καλή επιτυχία και συνεχεία στον οργανισμό Α.Ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ και στα πρόσωπα που τον απαρτίζουν και ηγούνται αυτής της προσπάθειας.

Στους συνεργάτες μου:

•Βασιλη Σταματουκο (γυμναστής & άμεσος συνεργάτης) 

•Χρήστο Γκουντανα (προπονητη Τ/Φ) 

•Δημήτρη Βαλαη (μασερ)

•Σταμάτη Μανη (βίντεο) 

. . Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άρτια συνεργασία κ την συμβολή τους σε όλο αυτό που δημιουργήσαμε. 

Τέλος το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ανήκει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τον επαγγελματισμό και την δουλειά τους για να ξεχωρίσει και να φτάσει η ομάδα από πολύ νωρίς στην επίτευξη του  στόχου της. . . στόχος που μοιάζει εφικτός έπειτα από αρκετά χρόνια και αρκετές άκαρπες προσπάθειες. 

Και επειδή οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια , η ομάδα  έπειτα από 22 αγωνιστικές και με σερί 16 αγώνων με το απόλυτο των βαθμών συνεχίζει ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΗ  με διαφορά 9 βαθμούς από τον δεύτερο στην βαθμολογία , ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του. 

Υ.Γ. Δυστυχώς η λογική και η εμπιστοσύνη είναι έννοιες που χάνουν την αξία τους στο χώρο μας. 

•ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ