Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δροσιά:Εύκολη επικράτηση επί της Αιδηψού.

Η ομάδα της Δροσιάς επικράτησε με 3-1 στην έδρα της επί της Αιδηψού μετά από ένα μεστό και ουσιαστικό παιχνίδι και ούσα καλύτερη από την αντίπαλο της.

Το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν όλα τα λεφτά στο ματς εκεί όπου οι γηπεδούχοι φουριόζοι πέτυχαν τα δύο από τα τρία τους γκολ και έβαλαν τις βάσεις για την τελική νίκη.

Στο 11΄από κόρνερ του Οικονόμου ο Σπανός με κεφαλιά αστόχησε, στο 12' σέντρα του Πατσή ο Φώτου έπιασε κεφαλιά άουτ και στο 14΄ωραίο σουτ του Σουλιωτάκη έκανε το 1-0 για την Δροσιά

Στο 15΄σουτ από τον Καρατζούδη έδιωξε ο Σωτηρόπουλος και στο 17' ανατροπή του Σακκή από τον Γιουκάι το πέναλτι χτύπησε ο παθών κάνοντας το 2-0.

Στο 33' γύρισμα του Καρατζούδη ο Ι.Σουλιάδης σούταρε άουτ για να λήξει το πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν την αβάντα του 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο σωστή διαχείριση από την Δροσιά έφερε και το τρίτο γκολ στο 75' από γύρισμα του Λάμπρου και προβολή του Σπανού.Οι φιλοξενούμενοι αφού είχαν δοκάρι σε φάουλ του Γάσπαρη στο 86' μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Κυριακού με ωραίο πλασέ .

Πολύ καλή η διαιτησία των Τσακού, Πριόνα και Ρουμπή.

Δροσιά. (Λάμπρου): 

Σωτηρόπουλος, Λάμπρου(88' Καρατζάς), Οικονόμου, Βελαέτης, Ντούκα, Μάλιαρης, Αγγελάτος, Σουλιωτάκης(78' Μανής), Σπανός), Πετράκης, Σακκάς(85' Μπανάσης).

Αιδηψός. (Αναγνώστου): 

Μπιμπάι Μ, Φώτου, Αναστασιάδης,Γιουκάι(80' Καπλανάι), Πάτσης, Μαυρούτσικος(61' Γάσπαρης), Καρατζούδης, Σουλιάδης Ι, Κυριακού, Σούμπασης(61' Σουλιάδης Μ), Μακρής.