Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πήρε το τρίποντο η Ιστιαία

H Ένωση Ιστιαίας κέρδισε στην 19η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας την Μακρυκάπα  με 3-0 στο γήπεδο των Λουτρών Αιδηψού και βρέθηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς, συγκατοικώντας με την Αναγέννηση Μαντουδίου, δύο θέσεις πίσω από την Αιδηψό που έχει 32 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48 μετά από σέντρα του Μάλλιαρη και λάθος της άμυνας  της Μακρυκάπας, την μπάλα πήρε ο Μαρνέζος και έγραψε το 1-0.

Το 2-0 έκανε με το κεφάλι ο Πασάι σε προσπάθεια να διώξει το μακρινό φάουλ που εκτέλεσε ο Μάλλιαρης.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 81΄ όταν  Αργύρης Μαρνέζος με ωραίο σουτ με το αριστερό πόδι ανάγκασε τον τερματοφύλακα Μίχο να αποκρούσει και στην επιστροφή o Σταθαράς  πλάσαρε και  βρήκε  τα δίχτυα.

Πριν από τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αποστόλη Αποστολίδη ενώ η σημερινή νίκη ήταν απο όλους αφιερωμένη στον πρόσφατα χαμένο Πρόεδρο της ομάδας Νίκο Ζαλάβρα.

Διαιτησία: Σιαπλαούρας (Ντόβολης - Λιαγκάκης)

ΑΕ  ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Σ. Κατσικόγιαννης): 

Παναγιωτόπουλος, Βούλγαρης (89' Γλύκος), Φλέβας, Τόουρφε, Μάλλιαρης, Πετής (89' Δαρζέντας), Τζαφεράι, Καλιβάτσι, Κασσικός (84' Πανταζής), Μαρνέζος (89' Αντωνίου), Σταθαράς.

ΑΕ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Α. Βογιατζής): 

Μίχος, Λέκκας, Γκέκας, Κικίδης, Προβής (68' Παπαγεωργίου), Πασάι, Ζουρμπουλής (28' Σταματίου), Γκούρλας, Ντεγιάννης  ( 78' Βουρδάνος), Καραντάκης, Στούπας (45' Κουτσαυλής).