Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δ.Μαγκαφίνης:'' Είμαστε σε τροχιά πρωταθλητισμού

 Στο star Λαμίας έδωσε πρόσφατα συνέντευξη και συγκεκριμένα στον Θανάση Περιβολιώτη ο προπονητής της Αρτάκης ο Δημήτρης Μαγκαφίνης και μίλησε διεξοδικά για την μέχρι τώρα πορεία του ΑΟΝΑ αλλά και τις προοπτικές ανόδου που ανοίγονται μπροστά για την ομάδα της Εύβοιας.

Ο προπονητής της Αρτάκης στάθηκε στο γεγονός ότι και το Κεραμίδι αλλά και η Αρτάκη δεν άλλαξαν προπονητές και αυτό συνέτεινε στο ότι και οι δύο είναι οι κατεξοχήν δύο διεκδικητές της ανόδου.

Για το προσεχές ματς στο '' Νίκος Κίλιμπας'' έδωσε το μεγάλο προσκλητήριο για όλους τους Ευβοείς μιας και η ΑΟΝΑ εκπροσωπεί όλο το νησί και όχι μόνο την Αρτάκη.

Το ότι Σβορώνος και Κεραμίδι θα έρθουν στην Αρτάκη ο Δημήτρης Μαγκαφίνης το θεώρησε πλεονέκτημα μιας και η έδρα της ομάδας αποτελεί φρούριο και αν το πρωτάθλημα κρινόταν από τις έδρες η Αρτάκη θα ήταν ήδη πρωταθλήτρια.

Σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου ο κόουτς του ΑΟΝΑ στάθηκε στο γεγονός πως παρότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός τον Ιανουάριο είναι δύσκολος, όμως εκτός από τον Μουζάκη με όλα τα άλλα παιδιά ο Δ. Μαγκαφίνης έχει συνεργαστεί και τα αποτελέσματα φαίνονται με την δουλειά όλων αυτών των παιδιών.

Όσον αφορά το όραμα του Γ. Βαγιάννη ο Δ. Μαγκαφίνης στάθηκε στην χημεία με τον πρόεδρο έδεσε η συνεργασία πριν δύο χρόνια τον είχε πλησιάσει ο διοικητικός αρχηγός της ομάδας και φέτος αυτή η συνεργασία πήρε σάρκα και οστά ,η πίστη του προέδρου μεγάλη και δεν πτοήθηκε ακόμη και όταν η ομάδα βρέθηκε 7-8 βαθμούς πίσω.

Εν κατακλείδι άλλο να πάρεις τόνισε πρωτάθλημα με τον Πιερικο, την Δόξα Δράμας την Καστοριά που έχουν γράψει την δική τους ιστορία και άλλο με την Αρτάκη μια ομάδα που δεν έχει το βαρύ όνομα στο ποδόσφαιρο της χώρας μας.