Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟΝΑ: Διπλό στο Βατανιακό με τις ελπίδες ζωντανές.

Πολύ σημαντική νίκη για την Αρτάκη στην έδρα του Βατανιακού με σκορ 3-0 και η ομάδα του Δ.Μαγκαφίνη συνεχίζει το κυνήγι του Εθνικού Κεραμιδίου που πέρασε μέσα από την έδρα του Αστέρα Πετριτή 

Έτσι ο ΑΟΝΑ μετά την νίκη του αυτή έχει πλέον βάσιμες ελπίδες ανόδου και πάει αν δεν συμβεί κάτι τελείως αναπάντεχο την προτελευταία αγωνιστική  να συναντήσει το Κεραμίδι στον τελικό για την άνοδο με επόμενο ματς βέβαια μέσα στα Τρίκαλα που βρίσκονται στο χείλος του υποβιβασμού.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέχρι και το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ένα μοιρασμένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προσέχουν κυρίως την άμυνα τους και να προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη στιγμή για να αντεπιτεθούν με αξιώσεις.

Ώσπου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Αρτάκη εκμεταλλέυτηκε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες και με τον Παυλίδη να χρίζεται σκόρερ μπήκε μπροστά στο σκορ αλλά και με σημαντικό προβάδισμα με την λήξη του ημιχρόνου 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την ψυχολογία η Αρτάκη υπέρ της όχι μόνο διατήρησε τα κεκτημένα αλλά σε μια από τις γνωστές προωθήσεις του ο Τσούπρος νίκησε τον Φυρινίδη κλειδώνοντας την νίκη για την ομάδα του0-2.

Και το κερασάκι έβαλε ο Σπηλιώτης στις καθυστερήσεις του αγώνα κάνοντας το τελικό 0-3 για την ομάδα της Αρτάκης.

  Δαιαιτητές ήταν οι Καπρέτσος (Μακεδονίας)/Παντικίδης (Μακεδονίας)-Γενετσάκης (Μακεδονίας).

 Βατανιακός.(Ποτουρίδης):Φυρινίδης, Μάλα, Σαμανίδης, Γκαράντζιας, Δερμίσης,Ανανιάδης Χρ, Ντόσης, Ανανιάδης Δ,Μιχαηλίδης, Δημητρίου, Μητράκας.

Αρτάκη. (Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Τσούπρος, Στασινόπουλος, Μπιμπισίδης, Λ. Μεταξάς (65' Σπηλιώτης), Ταυταρίδης (90' Ζαχαράκης), Ρέντζας (90' Μερτύρης), Ιορδανίδης, Παπαδάκης (83' Δημ. Χατζηστάμου), Λάμπρου, Παυλίδης (83' Σαλπιγγίδης).